Filippa Rådin

Barnet i oss har fått fritt spelrum

IMG_1058

Ibland finns et dagar där känslan nästan går att ta på. Fy ända in i… vad underbar dag vi haft! Det stora barnet i oss alla har fått fritt spelrum. Igår tog vi beslutet att ha träningsfri dag idag för Emmi, bara vara här uppe i stugan med kusinerna och göra det som faller in. Det har typ varit utedag delux med avbrott för lunch och middag inne. Alla barn har varit med utan knussel. Skoterkörning och skidåkning i egen gjorda backar med hopp har upptagit vår tid.

Alltså galet kul att se barnen bygga hopp, hitta nya sätt och framför allt våga! Nästan så jag var tvungen att nypa mig i armen. Till och med Elvis 5 år, kastade sig ut för backen, hoppade , kraschade, skrattade och skrek av lycka att: WOW det där var snyggt!! 😄😄😄 Den lilla rackarungen. var snabbt upp på benen igen och ropade, IGEN! Dom större barnen guidade honom i hur han skulle lyckas bättre nästa gång och innan sista hoppet gjorde han, som han själv säger, ”det perfekta hoppet”, Hoppet utan att ramla. Han stod på benen hela vägen! Lyckan var total och alla lyfte händerna och skrek tillsammans med honom, Hans åkning idag fick bli dagens största bragd 😊.IMG_0865

Jag och Anja har hunnit iväg själv en liten stund med skotrarna upp på toppen också. Bara att få lägga ut en renskinnet och stirra upp i himlen med den man älskar mest, helt ensamt och tyst är ovärderlig lyx när man annars har öronen fulla med barn. Efter dom här dagarna känner jag mig redo att fylla 45. Fattar ni, i övermorgon fyller jag 45 år!! Känns nästan lite onödigt mycket kan man tycka, även för mig som säger att man ska omfamna varje ålder och ta varje tillfälle till att ha fest. Jisses, ni måste vara med mig nu! Det är med skräckblandad förtjusning jag möter det nya året och 1 januari😱.😊.

Kram på er❤️

IMG_1009IMG_0982 IMG_1060 IMG_1097 IMG_1100 IMG_1110

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Grattis i efterskott fina Filippa 🎉💐 och gott nytt år till dig och din familj.
  Självklart är jag med dig även detta år 😊
  Din blogg ger mig så mycket och du är fantastisk på alla sätt och vis.
  Härligt ni har det med nära och kära. Mysigt att du och Anja fick en stund för er själva med.
  Jag var själv på nyårsafton men lagade god mat och försökte få det lite mysigt för mig själv 😊
  Välkommen 2018, spännande att se vad året ha att ge.

  Ta hand om dig
  Kramar Sandra 💕

 2. Josefin

  Åh underbara snö. Det ser helt fantastiskt ut. Barn och lek, ett renskinn i tystnaden på toppen av ett fjäll…ahhh! Blir så avundsjuk.
  Vi stod vid fönsterrutan igår och hade ett kort hopp om att ta fram snowracer innan de tunga flingorna byttes ut till plaskdroppar i backen. 😫
  Hälsningar ifrån Götet!

 3. Torbjörn K

  Det är så himla lätt att tycka om dig. Om er. Även så här på avstånd. I med- & motgångar beskriver du det så bra. Livet. Önskar dig & er en härlig nyårshelg. Att fylla 45 är perfekt. Och ungt. Jag vet. Är 46… Grattis förresten! Ta hand om er! Kram från Karlstad.

  1. filipparadin

   Fina Torbjörn!! Dina ord bränner värmande rakt in i hjärteroten😊. TACK! Ta hand om dig och gott nytt år! Kram 😊F