Filippa Rådin

Nu ska Maximilian ut!

– I annonssamarbete med Grön Interiör –

P1250270

I förgår kväll landade vi hemma efter en vecka i fjällen, vi formligen skottade in packningen och allt som stått still här hemma medan vi varit borta. Det är helt fantastiskt att vara i fjällen men också sååååå skönt att vara hemma igen!
Idag är det första dagen på 2018!! Det är lite hissnande att tänka att det redan är 2018! Helt galet. Idag är det också min födelsedag, med tårta och presenter och fina människor som kommit under dagen.

Vad är det ni längtar mest till när ni är borta?
Det både Anja och jag inser att det vi längtar mest till är våra sängar. Vi har helt enkelt för dåliga kroppar för att inte sova bra😊. Anja och jag har investerat i bra och sköna sängar sedan tidigare. Men hur ser det ut i barnens rum?

När det gäller barnen blir det lätt att man slirar lite på både kvalité och komfort, och jag fick ta mig en rejäl funderare för några veckor sedan när Emmi började klaga på att hon hade för hård säng. Hård säng… tänkte jag och var tvungen att provsova i den för att känna hur en natt i hennes säng kändes. Efter den natten skippade jag att argumentera. Hennes säng må vara i hyfsat bra material i men den är inte skön!.

När det gäller Maximilian sover han fortfarande inne hos oss och det är inte bra för varken honom eller Anja och mig därför tog vi beslutet tidigare innan jul: Nytt år ,nya tag 😊.m många av er redan vet är jag kinkig på va vi stoppar i oss och vad barnen omger sig med. Det barnen har idag är relativt ekologiska resårmadrasser, ja jag säger ”relativit” för jag kan faktiskt inte skriva under på att dom trots det inte innehåller ohälsosamma flamskyddsmedel och skit som man helst inte vill veta något mer om. Mer om vilka material vi och våra barn omger oss med tänkte jag skriva i ett separat inlägg, det är för omfattande och viktigt att bara trycka in i det här inläggetn när vi tog beslut om att göra om sovordningen hemma hos oss tog vi också beslut om att beställa nya, på riktigt bra madrasser till alla baren.

Nu när vi varit borta under julen har vi äntligen fått leveransen av presenten till oss själva, dom nya sängarna till barnen. Lovely! Så nu fattar ni vad vi kommer att sysselsätta oss med dom närmaste dagarna här framöver😊  vi ska fixa i ordningen i Elvis och Maximilians gemensamma sovrum!. Jag riktigt längtar, både till att få vårt sovrum för oss själva, fixa i pojkarnas rum och veta att dom med säkerhet kommer att sova på riktigt bra grejer. det gör gott i mitt mammahjärta. Mer om allt kommer 😘.

Njut av dagen, nu ska jag äta tårta 😊❤️FP1250316

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Grattis igen, skrev visst lite ”fel” häromdagen 😅☺️
  Myisgt att fixa i ordning i pojkarnas sovrum, kommer säkert bli jättebra.

  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Karin

  Härligt att komma hem! Håller med, alltid skönt att komma hem. En fråga, vad blev det för madrasser ? Gott nytt år och grattis!

 3. Therese

  Visst är det bra med bra säng. Jag och min andra hälft bor på tre ställen, men bra säng har vi bara på ett… Det märks i både kroppen och i huvet när man sovit dåligt. /therese