Kommit över på andra sidan – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kommit över på andra sidan

-Det här inlägget är inte sponsrat-

cannes 

Nu är det dags mina vänner!  Vi har kommit över på andra sidan året. Mörkret ger sakta vika. Mycket blir bättre och vi tenderar att bli piggare och gladare. Förändringen går inte fort – bara några extra minuters soltid varje dag men jag tycker ändå att det märks. Och innan man vet ordet av så börjar snön smälta, blommorna spira och ipps vipps står vi på skolavslutningen och hör barnen sjunga typ Idas sommarvisa eller något liknade. Livet är bra underbart! Älskar att att året delar upp sig i olika årstider och ger variation, vi kunde inte få det bättre. Årstiderna ger mig dessutom alltid något att se fram emot.

Hur som helst jag är i full färd med att fundera över vad vi ska göra med vår sommar, ovanligt tidigt för att vara familjen Pärson-Rådin. Oftast är vi ute i sista minuten. Funderar lite om jag kanske ska boka upp oss på något av boendena i Cannes där vi var förra sommaren. åka till Mallis som vi gjort tidigare eller ska vi rent ut av köpa något eget någonstans?!
Sedan vi lämnade Monaco har vi saknat lättheten av att ha ett eget krypin någonstans i värmen och alltid när vi är ute och reser håller vi ögonen öppna i fall att något skulle ramla på oss, Tänk om vi hittar “vårt” ställe i sommar 😊?

Det var många av er som frågade mig var vi bodde på för mysigt ställe i Cannes, så för er som vill bo super mysigt, med platschef på plats som tar hand om er, i nyrenoverade lägenheter med bästa standard hos världens bästa Jessica. går ni in här: SAGA APARTMENTS   eller Här: www.facebook.com/SAGA-Apartments   För bokning och mer info kan ni även skriva direkt till Jessica: jessica@sagaapartments.com
Väljer ni dessutom att åka hit kan ni bada på samma strand där vårt vigselringsdrama utspelade sig 😄😄 mer om det kan ni läsa här: ANJAS VIGSELRING FÖRSVANN

För er som vill läsa mer om när vi var där finns det här:

Pensionärerna och vi

Lägenheten blev gym

Inget fancy❤️

Spakväll i Cannes

Cannes Cannes  Cannes Cannes CannesCannesCannes

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Åh jag säger bara en sak SAGA Apartments är helt underbart! Jessica är en fantastisk värd , så fina och fräscha lägenheter med bästa läget i Cannes.

 2. Veronica

  Hej, glöm inte att testa att boka en egen kock i år på semestern vart ni än tänker åka…..ett par kvällar, eller alla kvällar. Helt underbart, allt fixat man sitter och njuter och barnen kan pyssla med sitt och efter maten så är köket skinande rent….och ofta finns rester över till lunch dagen efter, eller till ännu en middag… Vi har gjort det på både Mallis och i Grekland. Helt fantastiskt! Må bäst!

 3. Sandra

  Tack för tips på bra lägenheter utomlands.
  Ja äntligen är vi över på andra sidan, ljuset kommer mer och mer.
  Längtar till våren nu.
  Hoppas ok att jag fortsätter följer dig? Vill inte verka som nån “stalker” 😬 Min jag gillar din blogg och det du delar med dig av men kan ibland komma på mig att jag kanske är inne för ofta och läser och kommentera. Inte meningen att det ska kännas som jag “förföljer” dig 🙈

  Önskar dig allt gott
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Men fina du💕!! Älskar att du följer, läser och kommenterar, du är ju bara bäst!! Det är inte alla gånger jag hinner svara bara, men jag läser alltid och blir glad😊!! Heja dig!! Stor kram F

   1. Sandra

    Så bra och skönt att höra. Då fortsätter jag att följa dig utan att tänka så 😊
    Och jag förstår helt att du inte alltid svara tillbaka. Det behövs verkligen inte. Vet ju att du läser allt. Bli bara lite osäker på mig själv ibland, om jag gör rätt eller fel typ.
    Kram fina du 💕

 4. Linda

  Den 2 dec gjorde du ett kanon inlägg!! vad Anjas kläder kom ifrån. Önskar fler av dessa inläggen,. Nu med lite vårkläder. Var roligt att kläderna kom från dyra och billiga affärer, Du är väldigt duktig på att få ihop de i klassisk/sportig stil, vilket jag gillar.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Toppen med tips på vad ni vill läsa mer av!! Tack för det. Tar med mig det in i 2018🙏🏻. Kram F