Anjas mardröms resa – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anjas mardröms resa

img_0746.jpg

Fick rapporter ifrån Anjas resa till Engelberg som inte började så bra. Hon var inte speciellt nöjd med att inte ha med väskan med alla kläder.
– “jag känner mig som han i sällskapsresan som är så full och bara reser med en plastpåse!!” Sa hon irriterat när jag äntligen fick tag på henne 😄😄😄.
Jag skrev lite snabb igår om att hon inte fick med sig väskan då Norwegian var sjukt sena ner ifrån Umeå och hennes nästa flight typ boardade då hon landade. Efter som det är två olika bolag kunde hon inte checka in hela vägen utan var tvungen att ta ut bagaget på Arlanda och checka om det .

Efter misslyckat försök till att hitta något som liknade nått under 2 min på Arlanda innan planet gick till Zurich var det inte mycket som var på topp för fröken Pärson. Och att planet till Zurich sedan stod vid gaten på Arlanda i 30 minuter utöver tid var inte direkt en humörshöjare…Hade hon fått info om ytterligare försening hade hon hunnit få med väskan och allt hon behövde…Nä, det det var ingen nöjd tjej som satt på flyger ner

Hon fick köra på det hon hade på sig helt enkelt, sina jeans och en svart T-shirt istället för det jag hade planerat och packat ner till henne. Ingen drömsituation direkt när man kommer fram så sent att alla butiker har stängt, ska filma, har typ tightare än tightast schema och är utan kläder och allt.

img_0742.jpg img_0744.jpg

I Zurich hann hon köpa en tandborste iallafall. Och på morgonen träffade hon en svensk tjej på hotellet som var juste lånade ut lite rouge och annat så det inte blev helt osminkat under inspelningen.
Skidkläder upp till backen fick hon låna ihop av Mattias. Sen är de kanske inte hyrpjäxor en gammal världsmästare uppskattar att åka skidor med , speciellt inte min kära fru som kräver extremt mycket av materialet hon har på fötterna sedan var det skidorna… hyrskidor😱! Dagen var komplett inget hon hade på sig ägde hon själv eller var rätt märken som hon vanligtvis åker på. Men vid det läget hade hon redan stängt av och bara körde, anpassade sin åkning och jobbade stenhårt på att göra så bra intervjuer med Matte som hon kunde. 😄😄😄 jag är ändå lite nöjd över att jag inte var med henne även fast jag lika mycket önskar att jag var på plats för att kunna hjälpa till.

img_0745.jpg

Vet att hon länge tänkt och läst och jobbat för att hitta rätt frågor och göra sitt bästa med Mattias. När hans underbara fru Matilda gick bort i en tragisk lavinolycka slog det hårt på skidfamiljen som alla känner dom tillhör. Anja tog de hårt så det var med massor av känslor hon åkte ner till Matias för att intervjua honom om sitt liv. Mattias har en blogg som är väldigt fin där han under året som gått skrivit mycket som sorgen och jag beundrar honom och hans stryka att fina orden och även dela med sig. Det krävs så mycket mod att fortsätta och även vara öppen med sorgen. Ni finner hans blogg HÄR och vill ni stötta stiltelsen som de skapat i Matildas namn så hittar ni det HÄR .

På väg hem igen ringer Anja till mig och säger: “Du kommer inte tro det!!…jag glömde datorn på flygplanet ner ifrån Stockholm till Zurich!!! ”
Vad ända in i h-vete 😄😄😄 . det är inte möjligt!
Kan kännas som att hon inte skulle lämnat hemmet😄. Först väskan , skidutrutsningen och på det var det tydligen sjukt dåligt med snö så dom puderåk Anja längtat efter att göra med Mattias i Engelberg blev bara piståkning med riktigt tråkigt underlag. Och avslutningen med att datorn vad borta!!! Väskan fick hon tillbaka på Arlanda.
När hon landat på Arlanda ringer hon igen tjuter av skratt:
“Byxan har spruckit!!! Jag vädrar rumpan just nu! Det tar aldrig slut!! Den här resan alltså går till historien!!”
Hahaha jag döööör
Så nu hoppas jag vi är tillbaka på noll , att intervjuerna på tv går smidigt under dagen idag och att hon sen får skynda sig hem till mig!

❤️F

img_0751.jpg   img_0752.jpg img_0753.jpg img_0754.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Men oj vilken resa det blev för Anja. Känner verkligen med henne. Hoppas verkligen det gå åt rätt håll nu för henne. Nu har hon haft sin otur tycker jag.
  Minns Matilda och har haft hennes anhöriga i tankarna.
  Fint att Mattias dela med sig av sin sorg. Ska gå in och läsa.

  Varm kram Sandra 💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Mattias har en jätte fin blogg och är duktig fotograf så gå in och följ med honom i både med och motgångar.
   vågar nästa inte skriva det men när Anja skulle överraska och komma hem i kväll fick hon sitta fast i över en timme på försenat flyg 😄😄😄 ingen tur resa direkt. Kram F

 2. Margaretha

  Men 😂😂😂nä Anja blev ju Stig-Helmer som inte fick sitt bagage utan fick låna av Ole.Har svårt att se Anja rådlös(inte heller byxlös😂) men alla vet ju att anja är ett proffs så spela roll om allt annat!

 3. Jenny

  Håller tummarna för att även datorn kommer till rätta! Att någon ärlig själ tagit hand om den, precis som man hoppas och ofta faktiskt får uppleva när man som mest behöver det. 💜