Galadag och dagen inför galadag! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Galadag och dagen inför galadag!

01.00 Lampan släcktes, lite för sent för att vara optimalt, men heller inget ovanligt för att vara oss inför galadag. Vad är det man säger… hur många timmar ska man ha för att vara vackrast? Äh Inget jag kan lägga på minnet, dom där timmarna kan jag ändå inte hålla. Speciellt inte när vi har fullt schema innan avfärd.

Så vad händer en vanlig söndags inför gala hemma hos familjen Pärson-Rådin?

07.00 Maximilan vill upp

8.30 Lång Frukost

10.00 utelek, bygga snöborg med barnen + kompisar

Filippa sitter inne och jobbar med Anjas OS-Studiokläder

12.00 lunch

13.00 pojkarna var trötta så det fick bli mitt på dagenvila

Jag jobbar vidare

Anja åkte och handlade

14.00 Filippa förbereder kvällens födelsedagsmiddag, Micke har fyllt år så vi bjöd på kalas😊

15.00 Elvis och Maxi får besök av kompis

16.30 Micke kommer

17.00 vi dukar upp till fest✨🎉

19.00 dags för pojkarna att börja göra kväll… innan dom hunnit avsluta det dom är mitt i och är färdiga för sängen har det tagit ett tag så det är bäst att börja i tid för att slippa stressa.

20.00 läsa bok och släcka lampan efter det blir tiderna lite mer luddiga vi jobbar på allt vi kan för att klockan inte ska bli för mycket. Vilket den ändå blir… Filippa sätter sig med dagens klänningar, syr färdigt och byter knappar

Anja går helt oväntat ut och rengör Jacuzzin från scratch! I med ”rena rör”, ut med allt vatten in med nytt. IMPONERNADE! Heja frun💕!! Så nu är den badklar igen. Lovley!!

Sedan är det lite kvitton som bara MÅSTE in till vår ekonom. Önskar jag hade kunnat blunda liiiite till men deadlinen är över för länge sedan och vi måste visa att vi ambitionen finns och att vi är på g… så vare sig vi vill eller inte lite ekonomi innan dusch och hårtvätt.

Tvätta aldrig håret samma dag som du ska på någon bättre tillställning där du vill vara snygg i håret en helkväll. Därför får det bli en hårtvätt också innan vi äntligen får lägga huvudet på kudden.

God natt!

06.40 Anja har ställt klockan liiite för tidigt för att vi ska kunna snozza 😂😂😂 VEM annan ställer klockan för tidigt mer än min fru???!

07.00 frukost, påklädning, krishantering och konflikthantering.

08.00 Vi löste krisen att jackan var ful och inte gick att ha med att vi hittade en magisk och hemlig ficka som passade perfekt för den lilla lego figuren. Yes!! Tack för det🙏🏻

Off we go! Mot förskolan idag med fart! Anja höll i skranan bakom ellådcykel. Blev en hit!

09.00 packa ner det sista och iväg till flygplatsen

09.20 boarding time… ni fattar att vi inte stod längs fram i den kön…? Vi blev iallafall inte sena. Innan sista gubben checkade in stod vi bakom honom i tur.

09.50 flyget lyfter

11.10 landar, flyget försenat

Vi handlar Yakisallad take away på Arlanda och sätter oss på Arlanda express

Fortsättningen har inte varit än men dagens schema ser ut som så att vi ska direkt på möte när vi kommer in till Stockholm, hem till lägenheten en snabbis innan vi drar vidare till Magdalena Forsbergs hotell där Emelie väntar på oss för smink och hår. Eller förstå mig rätt Magdalena äger inte hotellet utan bor där för att också gå på galan😊.

Idrottsgalan börjar alltid tidigt redan 16.00 öppnas dörrarna så att hinna mycket mer än det här kommer vi inte… Tänker att vi får ta med oss lite Champange till hotellrummet eftersom vi inte hinner ta ett galas på innan på något mysig ställe.

Vi ses i rutan 🙋🏻‍♀️😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lollo

    Jag är som Anja och ställer klockan minst 30 min tidigare för att kunna snooza dom få ggr jag behöver ställa klockan 🙂 jobbar ständig kväll så behöver väldigt sällan ställa den 😜

  2. Lina

    Årets avsolut bästa på tvn. Gu va jag längtar!!
    Ni lär ju absolut vara snyggast där. Hoppas ni får en magisk kväll!