Filippa Rådin

Min topp 5 bäst klädda på Idrottsgalan

Alla var piffade och klädda för fest och stämningen var på topp redan från start. Jag hade som uppgift igår kväll att kommentera kläderna på röda mattan på svtplay. För er som inte hann med mig eller av någon anledning inte såg det. Här är min topp fem på gårdagens röda matta.

ingmar-stenmark-och-tarja

1. Tarja Stenmark lyste upp röda mattan med I en elegant tvådelad sammets mönstrad chiffong outfit från BCBGmaxazria

Malin-Baryard

2.Mailn Baryard som alltid klär sig fint, gjorde mig inte besviken i går heller med sin vackert blommig klänning från H&M

peder-fredricson

3. Peder Fredricson är gårdagens ”mannen på mattan” imponerande snyggt!Här finns det inget mer att önska, hans träffsäkra färgmatchning med frun Lisen Bratt-Fredricson gör mig nästan känslomässigt rörd 😊

srah-sjostrom

4. Sarah Sjöström bar en vacker ”hållkäften” klänning från By Malina i någon slags corcko/paljett tyg. Galet rockig och vacker på en och samma gång. Önska att den hängde i min garderob

jAnja-Parson-och-Filippa-Radin

5. Kanske lite väl att lägga till sig själv och sin fru på sin egna topplista …kan några tycka.
Men jag står stadigt för att tycka att hon som står vid min sida var vackrast av alla som passerade gårkvällens rödamatta.
klänningarna kommer från mig själv, det är min design och dom är återanvända och omgjorda kvällen till ära. Kvällens tema att bära svart för att hylla Time´s Up var en självklarhet för oss.

Mikaela-luren

Mikaela Laurèn gjorde ett statement, tog ut svängarna lite extra, gick in och formligen satte ner foten på röda mattan. Så befriande när man går sin egna väg. Hon var klädd i kort/ kort skinnklänning i svart och guld nitar. Det matchade hon med höga stövlar i samma stil.

God natt på er fina 💕F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sam

  Hm.. lite märkliga placeringar i din lista 🙂
  I mitt tycke – och också i ditt? då man läser texten – så var Lisen utan tvekan No.1 både klänning och som par. T-shirt outfiten på första plats är inte ens i närheten så elegant som Lisens. Och Malin och HM ser faktiskt bara billig ut liksom allt ifrån HM alltid gör. Mikaela Lauren påminner som alltid om ett lyxvåp då hon försöker klä upp sig, övermake-ad och med Pretty Woman street look.. Sara Sjöströms klänning var ljuvlig men så synd att hon är overall stylad som en tant, påminner om en överförfriskad Arja Saijonmaa i sina bästa år.

  Så njae, blir förvånad du brukar vara proffsig i dessa sammanhangen men tyvärr inte denna gången. Du och Anja hör dock mycket riktigt hemma på listan detta var en av dina bättre stylingar och ett stort plus för recycle tänket som du – liksom kungahuset – klarar elegant!

  1. filipparadin

   Bilderna är inte rangordnade det är ett utkast på vad jag uppskattade mest på idrottsgalans röda matta. 😊F

  2. Fanny

   Sam, jag håller Inte med dig om Malin Baryads klänning. Den är jätte fin Och jag tycker att det är fantastiskt att hon använder ett svenskt märke samt något som vi dödliga kan få inspiration Och köpa själva. Kan ha fel Men är Inte klänningen från Erdem kollektionen på H&M? Oavsett super fin Och naturligt.