Behind the scenes idrottsgalan 2018 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Behind the scenes idrottsgalan 2018

Filippa-rådin-anja-pärsonMan står och ler till synes helt oberörd och sval framför kamerorna men i förgår var verkligheten en helt annan. Herre gud om ni bara visste hur dagen fram till galan sett ut när ni satt i soffan 😄. Som många av er redan vet som känner oss vid det här laget. Lever vi livet 100% rakt in i kaklet  och så var det även i måndags.

Eftersom vi inte bara är Anja Pärson och Filippa Rådin, utan även mammor och respektive till varandra försöker vi vara så effektiva som möjligt när vi liksom redan är borta från barnen. Och för att det inte ska gå ytterligare dagar till att åka iväg på möten och jobb som gör att vi blir borta fler dagar än vad vi behöver. Så kastade vi oss direkt in i en taxi från Arlanda i väg till några möten, bland annat lite klädmöten inför att jag ska sätta alla kläder till Anja under OS alla dagar.

Kl 14 var det dags för oss att sätta oss i sminket, kl 16.30 var absolut senaste tiden för oss att ta steget in på röda mattan. Sminket drog ut på tiden och vi blev mer än tillåtet sena…<<<
kulle ha sett oss!! Taxin stod och varvade nere på gatan, ringde stressande nog mer än en gång och hetsade så att vi fick be på våra bara knän att han skulle stanna för att vänta in oss. På riktigt, vi fick "springa på" oss kläderna genom hotellkorridoren, Emelie som fixade hår och make hängde som ett segel efter för att sätta fast sista hårnålen i min knut och skorna kom inte på förrän vi stod i hissen. Men när hissdörrarna öppnades klev vi ut som att inget hade hänt  och färdiga för gala.

16.30 dörrarna till taxin slog igen och det var rusnings trafik! Det visade sig att vi hade valt helt rätt taxichaffis, eller han valde rätt väg och vi fick gräddfil genom Stockholms gator fram till Globen.<<<
50, tog vi steget in på röda mattan, 10 minuter innan stängning och att mattan var vigd för hovet,, fotoblixtarna smattrade, vi log, hjärtat slog av stress och alla ville ha en kommentar om en det ena och en det andra. Bland annat om valet av kläder, vårt ställningstagande i Time´s up/ metoo och Anjas resa till stundande OS. Allt gick vägen och vi kom ut på "andra sidan". Den bästa sidan där man träffar vänner och kramas😊

Mikaela-luren-filippa-rådin-karolina-kluft-anja-pärsonidrottsgalan-2018Vi fick bästa bordet alla kategorier! Oftast får vi sitta med dom vi inte känner men inte den här gången. bordets placering var mitt mitt närmast scenen och till bordet hade vi Henrik Johnsson och Malin Baryard – Johnsson, vänner sedan gammalt och som också var bjudna på vårt bröllop. Med det sällskapet var kvällen given😊.

idrottsgalan-2018-anja-pärsonidrottsgalan-2018-malin-baryardidrottsgalan-2018-lisa-nordenVid vårt bord satt också super trevliga Lisa Nordén och hennes lika trevliga sambo Calle Friberg, har aldrig träffat dom tidigare men gud så fina människor!

Mikaela-luren-filippa-rådinMikaela Laurén som vi känner sedan tidigare och Let´s Dance satt precis bakom min rygg, skrattade gott när jag såg den här bilden, kolla in Lisa 😄😄😄

idrottsgalan-2018-filippa-rådin Under kvällen hade jag uppdraget att hälsa på hos Brita Zackarioch SVTplay för att kommentera kläderna på röda mattan. Mer vad jag tyckte kan ni läsa:
Min topp 5 bästa klädda på idrottsgalan idrottsgalan-2018-filippa-rådinidrottsgalan-2018-filippa-rådinidrottsgalan-2018-anja-pärson Även Anja var I SVT:plays studio för att prata OS

idrottsgalan-2018  petter-idrottsgalan-2018petter-idrottsgalan2018Kvällens höjdpunkt på scen var för mig Petter💕idrottsgalan-2018martinus-marcusKvällens höjdpunkt för den yngre publiken som samlats uppe på läktaren var definitivt Marcus och Martinusoch jag fick känna mig som en tant som höll för öronen när globen formligen exploderade av skrikande ungdomar  😄😄😄🙉martinus-marcusidrottsgalan-2018Här är vi som satt vi “bästa bordet”idrottsgalan-2018 Kul var också att vår samarbetspartner Caparol var på plats.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Ett riktigt I-lands problem. Jag förstår att det var jobbigt för er i stunden, men bara med en tanke på att en människa som Anna Holmlund sitter där handikappad och som dessutom förnedras på denna gala så tycker jag att det är brist på empati att ens skriva ett sånt här inlägg.
  Har i två plötsligt blivit divor?

  Lägg ner. Det det fann mycket värre “problem” som fanns framför era ögon.
  Besviken.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Nu förstår jag verkligen ingenting, utveckla. Jag skriver om vår dag och du kallar oss för divor?? Och vad har vår vän Anna Holmlund med det här inlägget eller vår medverkan på galan att göra? Tror du fått något om bakfoten..

 2. Sandra

  Oj så stressigt ni hade innan. Men fantastiskt att ni hann och strålade som bara ni kan ⭐️⭐️
  Kul och intressant att får ta del av “behind the scens”
  Underbart bord ni hamnade vid, kul att ni hade fina vänner till bords.

  Kram Sandra

  1. filipparadin
   filipparadin

   ha ha ha så kan det lätt bli ibland när man ska hinna med mycket på en och samma gång😊. hoppas du haft en fin dag.
   Stor kram F