Filippa Rådin

Känslomässig kväll på Ellegalan

09.00 God morgon mina vänner nu sitter vi i taxin på väg ut till flyget efter gårdagens Elle-gala. Ska verkligen bli så skönt att komma hem!

Igår var nog för första gången någonsin jag satt och längtade hem på riktigt på en gala. Mitt i all glamour, fest och vackra trevliga människor skulle jag kunnat börja storgråta. Jag kände mig som världens minsta och mest obekväma människa på jorden. En känsla som jag verkligen inte gillade hos mig själv och som jag egentligen inte tycker passar mig heller. Jag som person känner mig starkare än så men ibland går det inte att blunda och trots att man till vardags är stark måste man ibland få tillåta sig att bara vara yttepytte liten. Det är bara lite extra jobbigt när känslan dyker upp på en gala😊. Helst av allt hade jag bara velat vara hemma och legat ihop krupen som en köttbulle i Anjas famn. Det är anledningen till att jag knappt tog en bild från hela gårkvällen. Sorry för det!

före och efter bild Anja var som vanligt bländande vacker😍skönt att vara med fina vänner när det i övrigt känns sådär här Victoria Skoglund och henns sambo Johan .Super sympatiska Frida FahrmanLinda Öhrström grymmast av dom grymma make up artisterna i Sverige och Tina Thörnström, kronprinsessans magiska stylist

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Kviberg

  Förstår din situation precis och så är det svårt att njuta av festen fullt ut i det läget. Men du har människor omkring som bryr sig och vill dig väl, det är ändå det viktigaste.

  Jag har följt din blogg under längre tid och blir alltid inspirerad av dig. Så till det milda grad att jag ska åka till Umeå!

  Vad har du för tips, vad bör jag inte missa och vilka smultronställen finns? Jag är intresserad av kultur i allmänhet och mode och inredning i synnerhet. Sedan älskar jag att vara ute i naturen.

  Tusen tack på förhand!

  Kram,

  Johanna

 2. Sandra

  Man vet aldrig när den känslan kommer, men när den gör det får man bara låta den komma. Självklar bli det tufft när man är iväg på nåt. Och när man är på en festlig gala så blir ju kontrasterna så enormt stora. Hoppas du nu kommit hem och kan krypa upp i soffan och ta det lugnt. Pyssla om dig själv, eller låt Anja pyssla om dig.

  Varm kram Sandra 💕

 3. Jeanette

  Det gör dig bara mänsklig 💕
  Ibland vill man bara kliva in i bubblan med den som man håller kär oavsett var man är, vad man lovat.
  Det allra bästa är att du har en kärleksfull famn att krypa in i och att hämta kraft igen.
  Hopppas ni får en skön helg
  Kram