Hur går det för barnen när vi är borta? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Hur går det för barnen när vi är borta?

DSC02527Hur går det för barnen när vi är borta?

Jag har fått några ifrågasättande kommentarer om hur våra barn har det när vi är borta så mycket. För det första tycker jag själv inte att vi är borta så mycket utan barnen.  Anja och jag försöker i det längsta alltid se hur vi kan lösa dagarna och våra resor till våra barns bästa.

Men för att ändå svara på frågan så kommer svar här:
Våra barn mår utmärkt även fast vi som många andra föräldrar måste vara på resande fot ibland. Oftast när vi är borta är min mamma tillsammans med dom. den bästa mormors man kan tänka sig som antagligen är mer pedagogisk än både Anja och mig tillsammans. Hon är dessutom utbildad specialpedagog för säkerhetsskull och barnen älskar att vara med henne. Deras mormor har all tid i världen och får barnen att helt glömma tid och rum och allt vad iPads heter. Till det brukar även Micke, barnens andra favorit, dyka upp, även han utbildad pedagog. Så även om vi måste vara borta ibland och att vi saknar våra barn oändligt känner vi oss helt lugna med upplägget som vi har för våra barn. Jag hoppas att ni som läser min blogg förstår att Anja och jag skulle aldrig lämna våra barn i en situation som inte kändes bra för det viktigaste vi har, våra barn.

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Kan inte låta bli att kommentera… Jag kan förstå frågan men tänker att den är ställd utan helhetsperspektivet. Jag tänker att ni tillbringar mycket tid med barnen som “vi andra” stämpelarbetare är på jobbet. Ni hämtar säkert tidigare för att få vara med barnen tex. Så slår man ut tiden på en månad eller år så är ni säkert lika mycket (eller mer) tid med era barn än många andra som arbetar 8-17. Utifrån det jag läser i bloggen så verkar ni i alla lägen prioritera familjen, oavsett om ni är på resa eller inte. Ni verkar vara en jättefin familj!

 2. Maria

  Wow…..att du/ni överhuvudtaget ska behöva få den frågan 🙈
  Har följt din blogg och Instagram länge nu. Den kärlek ni utstrålar inte bara till er och era barn är ju helt underbar. Går inte att ta miste på. Och ni har så mycket kvalitetstid med barnen ❤
  Så klappa dig på axeln och se det jag ser. En kärleksfull mamma som gör allt för sina barn 😘

 3. AnnaMaria

  Men skit i folk. Alla som läser här och följer på insta vet att barnen är det viktigaste i ert liv. Folk är i allmänhet avundsjuka på människor som ni som brinner för något; era barn. Och då är det lätt att sätta en stöt där ni är som mest sårbara. Fortsätt älska varandra, stötta varandra och sätta barnen främst. Känn inte att ni måste förklara er. Fantastiskt att ni har andra som älskar era barn! Det skulle inte jag ha, därför väljer jag att inte ha barn alls. Ni är fantastiska föräldrar.

 4. Tessan

  Människor ska alltid tycka så mycket, gärna negativt.. Låt det rinna av. Varje frisk förälder tänker på sitt barns bästa, bsrn blir trygga att ha andra vuxna runt sig. Jag som helt ensamstående med två har gjort mig till oumbärlig vilket inte är sunt överhuvudtaget.

 5. Tobias

  Men bry er inte. Ingen kan väl tvivla på att ni gör det som är rätt för kidsen. De allra flesta föräldrar (hade velat skriva alla) gör ju allt för sina barn så varför skulle ni vara annorlunda? Lev livet både med och utan kidsen hängandes i tröjärmen. Är nyttigt att vara ifrån dem oxå.

  /Tobias (fyrabarnspappa)

 6. Anette

  Det blir ju också vad man gör det till! Samt om barnen är vana att föräldrarna är borta ibland. Våra kids har haft föräldrar som rest från dag 1 i deras liv och de anpassar ju sig hur bra som helst. Vi har ju också fantastiska föräldrar som kan ställa upp och vara med barnen. Och precis som du skriver, när morfarmor är där glöms tid och rum och iPad bort:)

 7. Veronica

  Vilken lycka och trygghet era barn får med sig för det kommande livet.
  Att ens barn känner sig trygga och älskade tillsammans med många andra vuxna än sina föräldrar, bidrar och ju bara att känna sig förberedd för det som de kommer att mötas av framöver.

 8. Pernilla

  När vi lämnar vår dotter till mormor och morfar saknar jag och min man henne mer än vad hon saknar oss tror jag😂❤️( egentid i all ära men ibland längtar jag mer än jag njuter💞)

 9. Sanna

  Förstår ert helt!! Det är även otroligt viktigt att som småbarnsföräldrar verkligen ta egentid med varandra! Ni mår bra och då mår öven era barn bra! Glöm inte det!!! Vem som helst kan ju se, att är det något ni allt sätter först så är det barnen!!

 10. Sandra

  Såklart att ni inte lämna era barn i en situation som inte känns bra. Tycker ni verkar vara toppenbra föräldrar. Hemma mycket med dom och hitta på saker tillsammans.
  Sträck på er och var stolta 😊❤️
  Kram Sandra 💕