Obeskrivligt besviken – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Obeskrivligt besviken

Vi sitter fast på Arlanda. Flyget från Göteborg blev försenat och vi blev lovade av SAS att dom skulle hålla gaten öppen till Umeå flighten… Är det något som väcker lejonmamman i mig är det när jag varit borta från barnen och inte kommer hem till att barnen ska sova. Gatepersonalen stängde gaten precis när vi kom fram för att checka in och informerade oss om att han fått order om att vi inte skulle med…

Nu går hela Arlanda osäkert efter hans obefintliga service. Att inte komma hem till barnen när man sagt, är som en kniv i hjärtat. Jag bryter ihop, tårarna rinner och jag vill bara skrika ut att “Sas är kass!” Men det får jag inte för min fru, ha ha ha hon är lite mer sansad och har ett norrländskt lugn till skillnad från mig sånt här får mitt latinska blod att koka!

Ta hand om er❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Fast på en skala så är det väl inte så farligt? Barnen är i trygghet, ni är i trygghet. Ni träffas snart. Det finns många familjer som av olika, ej självförvållade anledningar, inte vet när, hur och om de kommer att träffas igen.

  1. Cecilia

   Men om man hela tiden skulle jämföra sin egen situation med dem som har det sämre, eller bättre för den delen, skulle det aldrig finnas skäl att bli arg, ledsen, glad, förbannad, lycklig… Eller hur?

   1. filipparadin
    filipparadin

    Så bra! Precis så är livet💕 + att vi inte skulle vara olika varandra😊. Tack för dina ord! ❤️F

   2. Sofia

    Absolut inte! Bara att man kan ha lite perspektiv på saker och ting och inte lägga onödig energi på saker som man ändå inte kan påverka. Om jag skulle bli upprörd varje gång jag missar bussen, serveras kall latte, får dålig service eller att någon idiot inte bryr sig om att använda blinkers skulle jag inte ha energi kvar för det JAG vill göra.

  2. filipparadin
   filipparadin

   Visst är det så, det finns alltid andra man kan jämföra sig med men man är i sin egen verklighet och i det här fallet var jag i min egna besvikelse över att blivit lovad att komma med flyget, missa det och att inte få träffa våra barn efter att vi varit borta från dom. Vi är alla olika. 😊F

 2. Marie

  Var med om nästan samma sak när jag skulle från Sundsvall till Göteborg med SAS.. Sen från Sundsvall, lovade att hålla gaten men den stängde precis när jag kom fram och jag fick se det där jäkla planet åka iväg.

  Inte alls på samma sätt då det var en halv jobbdag som missades och inte barnen som för er. Men förstår exakt frustrationen när man bara vill skrika rakt ut och fråga hur dumma i…. folk är. Haha 😂

  Hoppas det löser sig för er!
  Kram!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Eller hur, förstår din frustration också men har ju liksom bättre saker för sig än att sitta och vänta på ett flyg som man inte hade bokat från början 😄. Kram på dig F

 3. Johanna

  Jag förstår verkligen din besvikelse. Det är ju självklart att ni vill hem och lägga era barn. Men försök ändå behölla lugnet, ni får kanske en riktigt trevlig kväll på kuppen.

  Du har alltid inspirerat mig, så till den milda grad att jag ska åka Göteborg till Umeå på en liten mini semester. Vad bör jag inte missa när jag är där? Jag har två dagar på mig.

  Tusen tack på förhand!

  Kram,

  Johanna