Filippa Rådin

Lyckan att få berätta när man är gravid.

Anja+pärson+filippa+rådin

”Den senaste tiden har varit intensiv, eller egentligen är alla veckor mer eller mindre intensiva just nu… men det känns skönt på ett sätt att skriva det till er så jag på någotvis påminner mig om att ta pauser, vila lite och efter det förhoppningsvis börja få lite mer struktur så att vi kanske inte behöver ha det så stressigt in i det sista.
Ifredags var det gala nummer 2 i januari. Denna gången var det Elle-galan som står för dörren. Tittade igenom lite gamla bilder. För tre år sedan bar vi på en stor hemlighet som vi snart skulle dela med alla er andra. En av det bästa hemligheter man kan ha och framförallt få dela med sig av. Det var när vi äntrade röda (eller i det fallet gröna) mattan gjorde vi inte det endast som två utan som tre! Maximilian var nämligen med, men i magen och vi gick ut med att vi var gravida. Galan innan gömde vi bulan när vi äntrade röda mattan på Svenska hjältar galan:) Men sen så fick den puta fram på Elle. Det bästa med att vara gravid är nog, förutom när man väl föder barnen såklart, när man äntligen får berätta den glada nyheten. Känner ni ingen er?

Tänk att det redan gått 3 år sedan den dagen och att denna busiga, vilda, helt galna, positiva och framåt strävande unge nu finns i vår familj. Det går inte en dag utan att han hittar på något nytt och sedan dag ett har han ropat hej till livet varje morgon han vaknat. Älskade lilla Maximilian du gör vårt liv så mycket rikare på alla sätt. Tillsammans med dig och dina syskon blir vår familj komplett!

Anja+pärson+filippa+rådin

Såhär såg vi ut på Svenska hjältar galan när vi gömde att vi hade lilla Maximilian i Anjas mage😊

SV-HJÄLTAR-anja-parson-filippa-radinelle-anja-parson-filippa-radin

Äntligen fick vi visa vår lycka att vi var gravida och att Elvis & Emmi skulle få ett syskon 💕

ellegala-anja-parson-filippa-radin

På årets Ellegala äntrade vi den lila matta så här. 

❤️och kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva-Lotta

  Hej! Ny här inne på din/er sida. Har tvekat att höra av mig, men Har suktat ett tag nu efter kjolen som Anja bär på Galan. Magiskt snygg och självklart som många andra, så undrar jag ju om den finns till försäljning? Vore jättesnällt och få någon feedback. Kram Eva-Lotta

 2. Sara

  Så snygga ni var båda två på ellegalan! Kan man beställa bådas outfits? Jag ska gå på fest snart och hade gärna pimpat till mig sådär 🙂 Skitsnyggt alltihop, du har talang du!

 3. Sandra

  Måste vara ren lycka att få berätta att man är gravid. Längtar så och hoppas den dagen kommer till mig med. Kan inte sätta mig in i känslan när jag själv inte varit med om det. Men har fått ta emot många som har berättat för mig att de är gravida. Klart man bli glad för deras skull.
  Ni är lika fina då som nu. Det strålar om er.
  Varm kram Sandra 💕