Filippa Rådin

Våra giftfria barnsängar

-I annonssamarbete med Grön interiör-

IMG_1054

Som ni vet så bestämde vi oss för att köpa nya madrasser till barnen tidigare, något ni kan läsa om här.
Anja och jag tog beslut om att investera i nya madrasser för att vi på riktigt tycker att det är obehagligt med alla gifter våra barn får i sig i vardagen. Och med tanke på hur många år vi spenderar av våra liv i sängen kändes det ännu viktigare för oss att byta ut barnens sängar för att minimera flamskyddsmedel, plaster och kemikalier, särskilt i sovrummet, och därför valde vi ekologiska madrasser från Grön Interiör.  IMG_1091

img_1261.jpg

Mer om hur gifterna påverkar oss människor kan ni läsa om i mitt tidigare inlägg:

DET ÄR RIKTIGT ILLA STÄLLT FÖR HANARNA I VÄRLDEN

Vi sökte, letade och till sist hittade vi vad som skulle bli perfekt efter just våra önskemål! Ni är många som har frågat vart våra nya madrasser kommer ifrån och dom vi valt hittar ni om ni klickar här: Grön Interiör.

Grön Interiör arbetar med rena naturmaterial. Här finns inget återanvänt så som plast, akryl, nylon eller andra syntetiskt framställda material. Inte nog med det så är det en självklarhet för dom att all produktion sker utan bekostnad på något annat, varken människor, djur eller natur. Så för oss blev valet i slutändan självklart. Vetskapen om att madrasserna är framtagna på bästa möjliga sätt gör att nattsömnen för oss blir ännu bättre.

Tanken från början var inte att det skulle vara ett samarbete utan det är något som har utvecklats med tiden och ett sånt här samarbete känns in i hjärtat bra då initiativet från början kommer från mig som gjorde en vanlig beställning på något som jag själv tror på och sedan valde att skriva om varpå Kaisa som äger Grön intreriör läste mina inlägg, tog kontakt med mig och frågade om vi inte skulle göra detta tillsammans. Så här är nu alla länkar om allt till er som frågat och bett om att få mer info. Pojkarna har hunnit testa att sova i sina sängar ett bra tag och jag kan verkligen med varm hand rekommendera Både sängarna och att handla av Kaisa.IMG_1064 IMG_1070 IMG_1075

Länkar till bar läsning:

Bädda skönt – bädda grönt!
Barnens sängar
Skötselråd

P.S i och med att detta blev ett samarbete har jag även i efterhand märkt upp mina tidigare inlägg med i annonssamarbete med Grön interiör.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Vad härligt att ni har gjort ett giftfritt val av madrasser! Som du säjer, det är viktigt. Är madrasserna du har köpt de som det länkas till (Madrass, Samar Comfort)? Jag tycker att de ser tjockare ut än de du hade valt.
    Sen undrar jag om de här madrasserna luktar något? Jag har väldigt svårt att köpa madrasser för det brukar vara en (enligt mig) mycket obehaglig kemisk lukt från de flesta traditionella madrasser. Så jag funderar om du har upplevt att de här naturliga madrasserna avger någon lukt (obehaglig eller inte)?

    Tack för bra inlägg! Kramar till er ♥