Filippa Rådin

Inspelning pågår

Idag var det bara att ställa väckarklockan tidigt. Redan kl 06.00 ringde den och efter det har dagen rullat på.  06.30 kom Heidi hem till oss för att sminka Anja. Morgonen och förmiddagen har bestått av filmning av vinjetten till ”Anja möter” här på hemmaplan. Alltid skönt att kunna filma i Umeå, även om det är intensivt så blir det aldrig riktigt lika stressigt då man slipper själva resan att åka iväg och man får vara hemma med barnen. Men när det är filmning så är det mer ofta än sällan fruktansvärt intensivt och pressat tidsschema. Idag kom vi till UPC strax efter kl 8:00, Anja fick gå raka spåret in i filmningen, intervju och sedan fortsatte vi med olika träningssekvenser och ombyten. När en inspelning sker både inne och ute är det inte alltid en självklarhet hur man klä sig eller hur jag ska klä Anja. Mössa på = förstörd frisyr eller mössa på😄… Man vet heller aldrig om väderprognosen stämmer och hur ljuset kan påverka sammansättningen av färgerna på kläderna, man vill ju inte stå och se alldeles grådassig ut.. Men idag hade vi tur! Umeå bjöd på en underbar morgon med soluppgång!

IMG_2232< a IMG_2234< a IMG_2217< a IMG_2242< a IMG_2223< a IMG_2258< a IMG_2262< a IMG_2264< a IMG_2233

Teamet som har filmat idag, vilka människor! Det har varit snabbt och effektivt genom hela förmiddagen. För att få lite perspektiv på vilket jobb det är under en inspelning så idag filmades det i 3 timmar och det var 3 timmar non-stop. Men det är den tiden som finns just nu för oss alla inblandande. Normalt behövs det minst en arbetsdag för att hinna spela in en vinjett som är på ca 30 sek så idag tror jag dom tog nytt rekord för att få fram allt material som behövs, haha 🙂 Med det höga tempot som hölls så fanns det inte mycket tid för återhämtning för Anja så hon fick sig ett rejält träningspass på arbetstid, men det gjorde henne bara mer taggad!

IMG_2265< a IMG_2281< a IMG_2297< a IMG_2303< a IMG_2309< a IMG_2315< a IMG_2321< strong>När inspelningen var klar var det dags för lunch, därefter väntade möte. Sen var det vidare för att hämta färgen hos Caparol som fick stå kvar där efter igår då den inte han hämtas och därifrån bar det vidare till att hämta en bil som varit på service.

IMG_2210< strong>Nu knackar snart helgen på dörren och jag hoppas på en liten sovmorgon imorgon 🙂

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbro

    Hej! Jag är på jakt efter en snygg vinterkappa. Kom ihåg denna jättefina som du bär på bilden och som jag även såg Anja bära i TV när hon besökte slalomåkarna inför OS. Vart finns den att beskåda. Tacksam för svar. Hälsningar Barbro