Filippa Rådin

En bra början

louis+vuittonFrån 0 – 100 blev blev det en overkligt bra måndag. No shit!
Anja blir galen på mina ”att göra listor” och lösa lappar som ligger och dräller överallt. Vår digitala kalender som jag och Anja delar mellan oss är super men jag har ändå saknat komplementet av en riktigt kalender som man får en helt annan översikt med.

Jag har vid något tillfälle sagt att jag önskar mig just den här och det är något min älskade fru tagit fasta på och överraskar mig med den kanske finaste presenten just nu. En riktig kalender! Jag nämnde i farten för väldigt längesedan att jag tycket Louis Vuitton hade en fin och min finaste fru är så duktig på att snappa upp och komma ihåg. Från och med den dag hon åker ifrån mig till OS kan jag räkna ner och dra ett fett rött sträck över varje dag jag kommer närmare hennes hemkomst. Älskar det, älskar henne och längtar smärtsamt redan tills hon kommer hem.
Tack älskling för att du gör vår resa till OS bildligt och mentalt lättare 💕

Puss på er 💕Flouis+vuittonlouis+vuitton louis+vuittonlouis+vuitton louis+vuitton louis+vuitton

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.