Filippa Rådin

Nymålat, snabbt och snyggt

-I samarbete med Caparol färg

Caparol+farg

Som jag berättade förra veckan och ni kan läsa om här: (Vilken dag! )så har vi länge pratat om att måla om i barnens lekhörna. Mycket för att få ett mer lugn i rummet då vi har haft olika nyanser på väggarna. Men då vi är inne på slutspurten inför Anjas avresa till OS så är tiden knapp. Men det fiffiga är att målning behöver faktiskt inte ta lång tid alls! Om man har förberett allt så går det riktigt snabbt och smidigt. Vi beställde och gjorde klart allt med färgen, samt att vi förberedde med att tejpa och maskera lister redan förra veckan. Så när det då dök upp en lucka kunde vi enkelt plocka fram rollern och måla. På bara en timme hade första lagret med färg hamnat på väggen.

Vi försöker ofta måla när barnen inte är hemma eller när det gått och lagt sig. Mycket för att det kan vara eluttag som är bortskruvade eller något annat som gör att det inte blir speciellt barnvänligt. Så igår passade vi på att måla första svängen medan barnen var på förskolan och sedan när det var läggdags och alla sov gjorde vi oss redo för lager nummer två. Så på totalt två timmar igår har vi hunnit måla klart hela väggen i lekhörnan, måste erkänna att jag är riktigt nöjd över oss och snyggt blev det också😊!

Man kan lätt tro att det inte går att måla om Ikeas möbler med verkligheten är en helt annan. Det är till och med super enkelt!. Slipa av ytan med ett fint sandpapper, kör målartvätt, måla ett lager med Caparols häftprimer och sedan kör du på med den kulör du valt att måla med 😊. Klart!

Men nu behöver vi eran hjälp?
Bordet som står i lekhörnan är ett Ikea bord som jag köpt billigt på deras fyndavdelning men det är i fel färg. Jag vill inte ha det i vitt. och jag har lite beslutsångest om vilken kulör vi ska måla det i, Vilken av dom tre färgerna på färgproverna i bild längst ner tycker du skulle vara finast?

❤️F

Caparol+fargCaparol+farg Caparol+farg Caparol+farg Caparol+farg  Caparol+farg Caparol+farg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva-Lotta Magnusson

  Har börjat följa er,dig och Anja (och din blogg)
  Sånt lyckopiller att läsa om erat liv och allt som du delar med dig på bloggen♥️,
  Träffade min fru lite på samma sätt som du träffat din så det är hög igenkänningsfaktor på mycket 😍
  Ville bara säga detta ☝🏻
  Och btw jag röstar på färgen till höger, absolut, är själv inne på att måla om vårt matmöblemang, ett gammalt , från det vita till matt mellangrå typ 🎨✨

 2. Elisabeth Sundh

  Jag tycker om färgen i mitten, men den till höger är också fin. Hur som kommer det bli kanonfint 👌😀