Ett dygn med OS -Guld- hälsning från Anja – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Ett dygn med OS -Guld- hälsning från Anja

OS+pyeongchang+charlotte+kalla

Charlotte Kalla!!! OS GULD!! Vad ska man säga!! Herregud vad hon kör.  Vilken tjej!!

Jag har som sagt lovat att gästa Filippa lite så ni får hänga med på vad som händer här i Pyeongchang. Just nu har jag precis landat i sängen efter att ha varit borta i 24h. De har inte blivit så mycket med sömn det här dygnet. Men det ska det inte heller när det blir ett OS guld det första som händer av kanske en av vår tids största OS stjärnor Charlotte.

Ni kanske undrar vad som hänt i mitt dygn, jo det började med att Patrik Ekwall ringer mig och frågar om jag vill ha skjuts till damerna pressträff kl 12 inför storslalomen och då hade jag bara 20 min att göra mig klar. Så ifrån sängen ,duschen , klä mig, packa och sminka mig störtade jag ner till Ekwall. Satt snabbt ner på Sverigehuset och läste på om Estelle Alphand som jag efter Presskonferensen skulle ta med mig i min Taxi Pyeongchang. Mitt i all stress dök idrottsministern upp och då blev det att prata med henne lite och tiden blev ännu mer knapp. Hann ändå med det bästa, att surra med Frida Hansdotter och Sara Hector lite innan jag raggade upp Estelle till Taxin. Iväg med henne för att direkt efter att det vara klart åka till längdstadion och Charlotte och gänget

OS+pyeongchang+frida+hansdotter.OS+pyeongchang+ anja+parson

Här hann jag faktiskt äta lite mat innan det var dags för start. Jessica anslöt och vi skrek oss hesa och njöt av det bästa tänkbara Sverige har att erbjuda på längdsidan. Vilken kross!!!

Efter det var det tillbaka till vår “Hubb” för att hinna sova en kortis. De har fixat en fin lite hörna med luftmadrass att somna en stund i så man slipper springa till hotellet hela tiden. Det tar en stund så jag skulle inte ha så mycket med tid kvar att sova om jag sprang hem. När jag vaknade var det fullt upp med dagteamet som Jonas Karlsson styr som ett superproffs och natt teamet som är vi då var samtidigt på redaktionen och då händer det en hel del. Det flyger små inslag, manusändringar och ideer i luften. Jag duckade och hoppade till min plats för att försöka hitta mig fram i kaoset av manus, körscheman och inslag.

01:00 i sminket och sen upp till studion och repa lite. Idag blev det rep i 10 min för vi alla var sena med smink, manus,inslag och allt vad det kunde vara. Men det finns så många fullblodsproffs så när sändningen väl var igång så körde vi järnet!!

Det är inte så svår egentligen att göra tv när en underbar tjej går och vinner OS guld. Man kan ju njuta av dom bilderna hur mycket som helst!!

OS+pyeongchang+maria+danielsson OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson

Efter en monster sändning var det bara för mig att klä om , snabbt äta frukost och hänga med Maria Danielsson upp till Slopestyle- finalen. Nu är kl ca 08 på morgonen. Väl där får vi vara med om en mäktig final!! Jag blir så sjukt imponerad av vad dom gör. Tyvärr strulade det för Niklas så det blev ingen medalj. Men han kommer igen på Big Air!!! Efter det var det tuff och klämma sig fram i busskön för att åka hem. Jag kom med första bussen !! Det tar ca 45 min ifrån Phoenix arean tillbaka till vår centrala hubb.  10 min promenad och nu ligger jag i sängen kl 13:30 vår tid.

Nu ska jag smsa Filippa så hon vet när jag vaknar så vi äntligen kan prata lite på skypen och sen blir det att börja jobba igen ca 21 för ett nytt dygn!

Spännande och hur roligt som helst!!!

Förresten vad tycker ni om kläderna Filippa har satt på mig? Hur grym är hon inte!!. Hon får mig att känna mig vacker varje dag och ger mig självförtroende och självkänsla. Älskar dig så galet mycket min underbara fru❤️❤️❤️!!

Kram A

OS+pyeongchang+maria+danielssson OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchangOS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+maria+danielsson OS+pyeongchang OS+pyeongchang OS+pyeongchang+anja+parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nancy

  Du är hellt suveränt att följar dig Anja😀😀så mycket roligt att få ser höjdpunkter som du gör att man vill bara titta mer än förut samtidigt lär jag mig också mycket .kram o tack 💚💙

 2. Jenny

  Tack för att du berättar om din dag och allt underbart som händer där borta. Tyvärr kan jag inte se några av inslagen ni gör (inga rättigheter där jag är) så jag uppskattar verkligen Filippas inlägg med dagens outfit och alla tankar bakom dem. De är så snygga och väl anpassade efter dig. Kram Jenny
  Ps. Det var så uppskattat med din livesändning från starten igår. De kan jag ju se varhelst i världen! 😀

 3. Sandra

  Hej Anja.
  Så kul att du gästbloggar och dela med dig av vad som händer. Förstår att det inte bli många sömntimmar men som du säger när det vankas OS guld få det ju bli så 😉 Stort grattis till bästa Kalla. Så grymt duktig tjej!!!
  Alltså kläderna din fru tagit fram till dig är fantastiska. Hon är så grymt duktig 💫
  Du är jättevacker i dom så med all rätt ska du känna det med ⭐️
  Spännande att få se vad det bli mer för kläder 😊
  Ha det så bra och ta hand om dig
  Kram Sandra

 4. Jeanette

  Ni är ju bästa teamet så egentligen är jag inte förvånad över ursnygga kreationer!
  Sjukt roligt att få se lite ”bakom kameran”!
  Ser framemot att få se mer!!
  Kram

 5. Nina Granath

  Förstår att du känner dig vacker i de fantastiska kläderna, så fina. Man får ju själv lite nya klädide’er, tack för det Filippa!🙏🏻👍🏻😊