Anjas outfit, Måndag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Anjas outfit, Måndag

Dagens outfit är en av mina personliga favoriter. Älskar färgen och älskar den dressade kjolen med lagom slits som kan bli precis så nerklädd eller uppklädd man stylar den till. Just nu är det OS och därför har jag valt att styla den lagom uppklätt med en spetsblus i samma ton men med ett skärp i strass för att höja den festliga känslan som OS faktiskt är.

Vill man ha en varierad garderob ska man  definitivt satsa på accessoarer! Min känsla är att jag aldrig kan få för mycket av allt som jag kan smycka och pimpa våra kläder med 😊… Det här skärpet är en gamla trontjänare från Malene Birger. Det är så välanvänt att jag till och med var tvungen att laga det lagom till att Anja skulle åka men trots det kommer skärpet att hänga med oss ett bra till, antagligen tills det helt faller isär.

Hur kommer min stjärna se ut i kvällen sändning ? Här kommer outfiten för dagen:

Blus: Day et Mikkelsen 1899,- jag köpte den på Ålhens City men finns nu på rea 759,60,- Här 

Kjol: Massimo Dutti 999,-

Skärp: Privat Malene Birger

Skor: Privata Tiger

Kram F

OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Hej, vad får dig att tro att Anjas klädsel under OS är det viktigaste? Tycker hon själv det eller håller hon bara med för din skull.? Det är ju inte det som OS handlar om. Att du stylar henne perfekt är väl inget som måste boostas på en blogg som en jättegrej? Pinsamt faktiskt. Gör Jessica likadant?

  Idag var första gången jag läste din blogg. Undrar stilla; om Anja är centrum av ditt liv? I ett förhållande måste man få vara två självständiga individer.

  Hur svartsjuk är du egentligen om du ska vara ärlig?!l Läste om att du var lack på att folk på ”gatan” inte gav dig lika mycket uppmärksamhet som de gav Anja. Vad har du för problem med det?

  Sen tycker jag absoluta att du kan vara personlig i din blogg men inte så privat. Det känns pinsamt ibland tyvärr.
  Allt välment
  Eva

 2. Nancy

  Alltis lika fint …vilken bra smak du har Filippa för kombinera färgen och väldigt små detäljer som gör helheten lite exklusiv. Lite kungligt tänkte jag på . (Royalist jag är 😀)kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Så kan det vara, vi har alla olika smak. jag tycker att hon är sjukt snygg och det är väl tur det eftersom jag är hennes fru 😊😊😊. Kram F

  2. Anna

   Har tilgode at se en tant i en slik bluse … Kombinasjonen er rålekker og en jente som Anja blir nok aldri å se ut som en tant😉

 3. Sherlock

  En sak förstår jag inte… här har du markerat skärp och skor som privata… men vems är de andra kläderna? (Värda en mindre förmögenhet.. :p ) Hur funkar det här med att klä någon annan? 🙂

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ja dom är också privata men finns fortfarande ute i handeln. Blusen är på rea medan kjolen fortfarande är till fullpris. Är man på hemmaplan och gör en fotografering över dagen kan man i bland låna kläder av showrooms men Anja och Jessica är ju borta typ en månad och så länge är det ingen som vill låna ut kläder så det är bara att kasta upp plånboken själv😊. kram F

 4. Margaretha

  Jag vill ochså va så där snyggt klädd varje dag, problemet är att det är ju ingen större vits när jag sitter hemma på kontoret och skriver examensarbete,😩men vansinnigt kul att se alla outfits eftersom jag inte kollar på OS!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Fråga mig 😄😄😄 Min fru är nere på OS och glänser medan jag knappt tvättat håret 😄😄😄😄. man har sin olika stunder här i livet 😊kram f

 5. Sandra

  Så snyggt 👌🏽⭐️😊
  Självklart ska det vara uppklätt när det är OS 😀
  Assessorer är toppenbra, pricken över i:et 💫

 6. Anki

  Wow du är duktig 👍🏼👍🏼👍🏼 Ser fram emot dagens outfit lika mycket som själva tävlingarna 🤩🤩🤩

Annons