Anjas outfit, tisdag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Annons

Anjas outfit, tisdag

OS+pyeongchang+anja+parson

Hej härliga underbara ni💕,
Jag blir så genuint glad över att ni verkligen uppskattar att följa “Anjas outfit”. Arbetet med Anjas kläder inför OS har varit ett gigantiskt jobb eftersom det var så galet mycket kläder som skulle med henne när hon åkte över till PyeonChang. Att få ihop outfits så att Anja också ska känna sig bekväm och fin varje dag är svårare än vad man tror, det är liksom inte bara att rycka något ur garderoben även fast jag använt mig en del av  just återanvändning ur vår egna garderob också. Missförstå mig rätt, det ÄR ett stort jobb men samtidigt är det underbart att få jobba med det man älskar och med DEN man älskar. Min målsättning är som sagt att hon som har stort H för mig ska känna sig så fin det bara går. Är man bekväm med det man har på sig utstrålar man också självsäkerhet även i svårare situationer. Så puss på er och tack för alla fina kommenterar!!!

Ikväll har vi använt oss gamla godingar. När jag är ute och handlar kläder tänker jag alltid i flera led att. det måste kännas hållbart och plagget ska kännas så bra att man kan leva med det fler gånger än ett fåtal. Gillar jag ett plagg men passformen inte är som den ska blir det aldrig ett köp för min del. Jag känner mig själv vid det här laget  och med största sannolikhet kommer jag att ledsna på det efter bara några gångers användning om det ens blir till några gånger, i värsta fall blir det bara hägnade i garderoben och samlar damm. Så mitt råd är: köp hellre ett plagg som sitter snyggt än ett som sitter halvdant det tjänar du på i längden.

Hur kommer min stjärna se ut i kvällen sändning ? Här kommer outfiten för dagen:

Blus: Bric-a-brac tyvärr finns den inte kvar längre ute i butik blusen är en välanvänd favorit ur vår garderob

Kjol: H&M 249 ,-

Skor: Tiger of Sweden

Skärp: min design, som användes på invigningsklänningen som ni kan se här: invigningsklänningen

Kram ❤️F

OS+pyeongchang+anja+parson  OS+pyeongchang+anja+parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Anja är inte bara snygg och snyggt klädd…hon är fantastisk som programledare, jag är glatt överraskad och längtar varje dag till kvällens sändning.

 2. Sandra

  Din stjärna ser strålande ut även ikväll ⭐️
  Förstår att det är mycket jobb bakom. Jag tänkte på det igår, kan inte vara lättaste att ta fram kläder till varje dag i OS, som hon också ska känna sig bekväm och fin i.
  Men som sagt, hon strålar din fru 💫😊

  Ha en bra kväll
  Kram Sandra 💕

 3. Karin

  Supersnygg outfit på Anja idag. Var tvungen att gå in här och kolla vad det är för märken. Synd att blusen inte säljs längre 🙁

 4. Hanna

  Det var ju tur då att blusen inte finns längre 🙂 Som sagt, kan bli dyrt det här.
  Du har gjort ett kanonjobb. Anja verkligen strålar varje sändning.

 5. Hanna

  Det var ju tur då att blusen inte finns längre 🙂 Som sagt, kan bli dyrt det här… Du har gjort ett kanonjobb. Anja verkligen strålar varje sändning.

Annons