Anjas outfit, Söndag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anjas outfit, Söndag

Idag är det precis en vecka kvar av OS!
Tycker verkligen att Anja och Jessica har gjort ett fantastisk jobb med OS-studion och längtar till varje kväll i veckan för att få bli guidad genom vad jag missat under natten samt att se dom glänsa. MEN… för det finns ett stort men , jag längtar som en tok efter att Anja ska komma hem och nu när det äntligen är en vecka kvar kan jag på riktigt börja räkan ner och känna en lätthelt. Förstår ni?!! Nu är hon snart i mina armar igen och min kropp gör glädje skutt bara av att tänka tanken.

Men nu var det kläderna för kvällen, så här kommer hon se ut min stjärna:

Topp: Massimo Dutti 399 kr

Kjol: privat, använd/ återanvänd/ älskad kjol 😊 märke:  Yumi

Skor: Ellos 899 kr

Det jag förändrat med dagens look är ärmlängden, i butik är toppens ärm längre men till Anja och till dagens outfit ville jag att den skulle vara en aning kortare därför sydde jag upp den. Tycker att den “nya” längden ger en lättare känsla och blev mer smickrande på Anja

Ta hand om er och njut av att det fortfarande är helg😘! 

Kram ❤️F

IMG_2744IMG_2750 IMG_2747

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agneta Truelsen

  Så här är det!!!! Jag tycker du ska söka arbete som stylist hos vår kronprinsessa. För hon behöver verkligen en. Eller om det är en ny hon behöver, jag tänker att hon säkert redan har en. Men med de resurser som en i kungafamiljen har tillgång till så tycker jag, och jag har sett många andra tycka samma, att hon behöver ett lyft när det gäller kläderna. Ett riktigt lyft!. Och det är där jag tycker du kommer in – jösses vilka snygga kläder du skapar och plockar fram till Anja. Flott, elegant, stiligt, fint skuret, fina material, snygga strukturer och mönster! Du har verkligen känslan! Sug åt dig, min man har också kommenterat detta,, och tycker samma! Vi menar vartenda ord! Det är en fröjd att se det du gör och har gjort åt både Anja och dig själv. Och du skulle behövas inom hovet! Storkram fr västkusten
  Agneta
  P.S. Anger min blogg men är inte aktiv där längre. D.S.

 2. M

  Jag har ju liksom upptäckt er två, dig och Anja, nu tack vare OS….
  Att du är ett riktigt proffs med kläder är ju odiskuterbart helt korrekt…riktigt riktigt snyggt hur du stylar upp Anja verkligen kanon…snygga kläder i bra kombinationer..topp!
  Att du längtar efter din stjärna som du får kika på i tvn varje dag är inte konstigt…härligt med en så stark härlig kärlek er emellan fortfarande efter vad är det elva år ni har varit tillsammans…imponerande…❤
  Lyssnade för första gången på Anjas Sommarprat från 2012 idag…helt suverän!
  Ha det fint…jag fortsätter följa er båda med stor glädje i hjärtat. M

 3. Jess

  Sjukt snygga outfits!

  Och massa massa tack till dig för tips om märken jag aldrig hört förut…. Yumi.. Ny favorit!

  Heja dej!! <3

 4. Susanne Bengtsson Lund

  Så snyggt ! Du är oerhört proffsig att ta fram det bästa.. o ändrar en detalj här o där.
  Tack för att du/ ni delar med er

 5. Sandra

  Förstår att du längtar massor nu och räkna mer. En vecka gå fort ska du se 😊
  Dom har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, så duktiga båda två ⭐️⭐️

  Jättesnygg outfit ikväll med 👌🏽👍🏽😀
  Kram och ha en bra kväll ❤️

  1. filipparadin
   filipparadin

   Eller hu Sandra 😊 det går snabbare än vad man tror🙌. Tack för att du hängt med mig hela OS 😊😊😊. Kram 💕 F