Min älskade Filippa – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Min älskade Filippa

JessicaAnja

Foto: Magnus Rangvid Styling Jessica Almenäs: Sara Biderman

Solen håller på att gå upp här om PyeonChang och det blir dag, jag har precis lagt mig i sängen för att sova. Det är så galet konstigt att gå och lägga sig och sova och missa halva dagen. Sjukt konstigt!! Jag vill ju vara där det händer, finnas på plats och är egentligen för nyfiken att  jag har svårt att blunda. Men det måste jag för att orka varje natt vi sänder. Så nu har jag sovit i 3 dagar på rätt tider och tankat energi så jag ska kunna toppa formen nu sista veckan. Jag gästar idag igen för att jag känner att jag måste få skriva av mig lite och tacka för alla fina ord ni och andra skrivit om mig i studion och även om kläderna.
Jag känner mig verkligen fin i rutan, Filippa har gjort ett helt galet jobb med att få ihop det och gjort allt så himla snyggt. De är inte lätt att styla mig när mitt tålamod inte alltid är på topp när det sak provas och rättas till😊. Även nu på OS har hon så mycket som hon vill jag ska fixa till, ändra och göra om. Det provar mitt tålamod lite men mitt i allting så älskar jag att hon är med mig hela tiden. Det stöd hon ger inför och under sändning är helt makalöst.
Vi sitter med mobilerna under bordet så vi kan snabbt surfa om vi behöver veta nått eller som i mitt fall se om Filippa vill jag ska tänka på något. Ibland är det att halsbandet är snett eller att blusen sitter konstigt eller något annat. Men mest får jag fina sms om att jag är fin. Hon får mig att slappna av och jag kan sitta med tryggare känsla och vågar mer i sändningarna. Det är inte så lätt alla gånger med självkänslan i tv och jag som alla ni andra får jobba en del på att tycka om mig själv. Framför massa kameror i studioljus gäller det att man vågar stå rak i ryggen men vara avslappnad.

Jag önskar och hoppas verkligen att Filippa kan ta till sig all kredd som kommer när det gäller hur jag ser ut, ..hon är lite dålig på att ta till sig beröm så bomba på så kanske hon tillslut fattar att hon är grymmast i världen !! 😊😊😊 För det är hon värd. Först fixa mina kläder och sen få ut det på den här bloggen för att sedan ro hem ungarna och allt som händer kring dom.

Älskade finaste fru Tack för att du ställer upp så jag kan vara här och uppleva OS, kommentera och jobba med tv och förmedla den kärlek jag har till OS och sport.!! Du är mitt allt och trots allt, jag längtar hem så det kryper i hela kroppen! ❤️❤️❤️

God natt eller god morgon eller vad tusan det nu är!!! ( förvirrad nattjobbare)

Kram Anja

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Vilket hästjobb du gör Anja! Har sett dig varje kväll o det är kul att läsa denna bloggen o att veta lite mer om vad som händer “bakom”. När jag ser dig i rutan så undrar jag varje gång hur många timmar du hunnit sova det senaste dygnet…. Orkar du? Du e mycket duktig o säger kloka saker i tv. Trevliga reportage har du gjort också. Imponerad 🙂

 2. Katarina J Sandberg

  Anja är verkligen som en blomma i studion! Intellgent o klok och så snygg o stajlingen i topp! En sann förebild! Gillas! ❤️👍🏼

 3. Carin

  Ni är fantastiska i tv rutan både Jessica och du Anja. Och vilken snygg styling!!! Var kan man köpa dagens blus som du bär. Är det Filippa som designat den?

 4. Jeanette

  Jag stämmer in i hyllningskören!😃
  Men vilka stjärnor Jessica och du är!! Alltså jag vet att ni är kompetenta men ni är en superduo och så duktiga!
  Jag är inte ensam om att slaviskt följa er!😃

 5. Nancy

  Hej..Underbara Anja o Filippa…💚ni är så fina o tack för ni delar med er om eran arbeta och privat…speciellt tänker jag på att ni är så öppet om allt ..att vist ä det glamourös med vackra kläder men att veta att det lägger mycket jobb bakåt av en duktigt frun och samtidigt har familj att ta hand om ….det visas bara hur tydligt kärleken kan göra och ge styrkan på tror att man klara av mycket väldigt mycket krav o stress men med riktigt kärlek blir man aldrig utladdad.Roligt att kolla varje kväll på Anjas sammanfattning om OS så lärt mig lite mer.Tack för ni är ni .😘💚💙💜💛

 6. Charlotte

  Supergillar hur ni ser på varandra och hur ni tar hand om er kärlek till varandra. Ni inspirerar och värmer mitt (och många andras) hjärtan! Tack för att ni finns och att ni delar med er så mycket. Var rädda om er!

 7. M

  Anja…jag har verkligen konverterat…du har vunnit över mig till din skara av fascinerade fans…det trodde jag inte…men skam den som inte kan ändra sig…
  Anja…det är dags att du tar över stafettpinnen från Jacob Hård och alla de andra och blir huvudprofil i att skapa skildringar om människor och företeelser inom idrottens värld att sändas på tv och avnjutas av oss tittare.
  Klippa!

 8. Rebecka

  Vilket dröm och power par ni är 😊 Det är en riktig höjdpunkt när OS kväll med Jessica och Anja börjar varje kväll, Love it! Guld drömmar med Anja är också sjukt bra, älskar när det nördas rejält kring sporter 😎 Skulle önska att Anja fick göra ett program som går en gång i veckan efter OS, för fatta vilken OS och Anja abstinens Vi kommer få när de olympiska spelen är slut 😁💖🙌

 9. Sandra

  Så fint inlägg Anja. Förstår att det inte är lätt i studion med kamera och allt. Men du ska veta att du varit jättefin och jättebra vartenda kväll 👌🏽💫💫💫
  Sitter och kolla på Gulddrömmar med dig nu. Du är fantastisk där med Anja.
  Filippa är verkligen grym stylist. Hoppas hon ta åt sig nu 😉😀
  Ni gör båda ett grymt bra jobb. Heja er!
  Och ni är så fina ihop. Sanna förebilder 💕💕

  Stor varm kram Sandra

 10. Eva Ksrlsson

  Vilken fin kärleksförklaring ❤️❤️- ni är så fina tillsammans. Dina kläder har varit fina varje dag under OS Anja- ja även annars oxå 😍.
  Filippa du gör ett kanonjobb med styling och ”markservicen” på hemmaplan. Va rädd om er- snart ses ni ju igen och helgerna familj blir hel igen ♥️♥️♥️♥️♥️

 11. Wic

  Ni två är så fina, så bra. Blir varm i hela kroppen av er kärlek till varandra från insidan och ut. Den syns och känns genom tv rutan. Ni är helt fantastiska på det ni båda gör ❤️❤️

 12. Linda Johansson

  Anja tack för du gör OS intressantare för oss hemma i soffan!
  Och tack Filippa för att vi i tv soffan får ha bästa Anja som gajdar oss genom os, så himla snyggt klädd varje kväll! 👌👌

  Kram
  Linda

 13. Maria

  Ja, Filippa är helt magisk! Jag skulle behöva ha en egen Filippa ❤️ Iaf för en shoppingdag.
  Du är verkligen så duktig & er kärlek till varandra är något utöver all kärlek.
  Många kramar från ett snöigt Sthlm