Anja outfit, Tisdag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja outfit, Tisdag

Älskar den här koftan! Så fint med dom små broderade blommorna, den arbetade vågiga kanten kring halsen. och små guldknappar som ger den där extra lyxiga känslan.
Byxorna köpte jag egentligen till Anja redan i våras, ungefär när Lets Dance var klart, men sedan dess har dom har fått “mogna fram”. för Anja använder dom för första gången idag. Själv säger hon att hon tyckt om dom från start men att det är hennes fru som inte sytt upp längden på dom 😄😄😄… Till viss del stämmer det kanske för jag sydde inte upp dom förrän det var dags att åka till OS och innan dess har dom varit alldeles för långa. Men men byxan är fantastisk, materialet är en resekvalité vilket innebär att den har tungt fint fall och aldrig skrynklar.

Skjortan köpte jag i en storlek för liten, Inte för att jag ville utan för att den var slut i större. så den var jag tvungen att sy ut med en revär i sidan och om jag får säga det själv blev slutresultatet väldigt bra, den hade lika gärna set ut så ute i butik.

Blus: STOCKH LM
Kofta: Ted baker
Byxa: Karen Millen
Skor: Ellos 

Ta hand om er! Kram ❤️F

OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia Sjöberg

  Wow vad du är duktig!! Jag undrar om du vet var Anjas örhängen som hon hade till denna outfit kommer ifrån? Kram

 2. Cceilia Sjöberg

  Wow vad du är duktig!! Jag undrar om du vet var Anjas örhängen som hon hade till denna outfit kommer ifrån?

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack! Den ”fina färgen” är min favorit . Du hittar den på Caparol och heter Supertäck 5 S1502-Y50R kram 💕F

  1. filipparadin
   filipparadin

   HA ha ha… jag vet inte 🙂 det kräver ganska mycket engagemang även fast man inte tror det 🙂 och ska jag få Anja att prova och ställa sig framför kameran varje dag måste ett under ske först ha ha ha. När hon kommer hem från OS nu kommer det nog vara träningskläder som gäller ett tag framöver 🙂 Men kul att du uppskattar det!! Kanske att det kan bli något återkommande varje vecka eller så. Kram

  1. filipparadin
   filipparadin

   Den finns länkad i inlägget dock utan revär. Men jag använde mig av ett siden band ton i ton, inga konstigheter, Det blir bara som en detalj:) Kram F

 3. Jessie

  Vilket fantastiskt jobb du gör/gjort med Anjas kläder.👍🏻
  Det är nästan som en andventskalender för oss klädintresserade med dagens outfit och man väntar med spänning på vad som kommer nästa dag.
  Så tack Filippa 💐
  Sen vill jag även tacka din fantastiska fru som är OS medaljör både ifrån sin aktiva tid men även som programledare/ expertkommentator mm hon gör det med sådan proffsighet och hon ställer precis de frågor en som är sportintresserad undrar över och gör allt med inlevelse och perfektion så vi hemma i soffan känner närvaron och förståelse av det fantastiska sporten kan erbjuda.
  Ni två är ett fantastiskt team.🏅💞
  Tack💐

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tror jag köpte L, normal till lite liten beroende på vilken form du har. Om du har stor byst eller lite kraftigare överarmar kan den kännas normal till lite liten, har du liten byst och normala armar är koftan normal. hoppas det hjälper dig. Kram 💕 F

 4. Margaretha

  Wow, vilken super super snygg outfit 💖💖 du är super duper duktig Filippa och här väntar man med spänning på dagens outfit 😃👌 kommer bli tomt när OS är slut 😂 kram