Anjas outfit, Onsdag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anjas outfit, Onsdag

Ok, dagens outfit var fin från början men ändå lite tråkig för ändamålet, i min smak, Så jag gick på jakt både i tanken men också på stan för att hitta svaret. Det är ofta så att när inte allt stämmer från början måste jag få gå och bära på outfiten i tanken ett tag för att den på något sätt ska få “landa”. I bland faller polletten ner andra gånger får jag het enkelt tänka om.

Den här gången hittade jag svaret på H&M på en rea-tröja.
Jag kanske ska tillägga att jag älskar modet med alla typer av patch som formligen är överallt just nu. Det blir lite som broscher fast dom är fast sydda. Dom som sitter på Anjas blus har jag bara nästat fast för hand så dom är enkla att ta av och jag tror säkert att vi kommer att använda blusen lika mycket utan patchen som med framöver. 😊

Blus: Tiger of Sweden,
Byxa Filippa K
Skor: privata ( Tiger of Sweden)

På bilderna här nere ser ni hur processen gått till 😊.

OS+pyeongchang+anja+parsonOS+pyeongchang+anja+parsonOS+pyeongchang+anja+parson

Jag prövade både med min broschrosett som jag gjort tidigare eller om jag skulle sätta band i midjan. Rosetten var fin men det funkade inte med bandet i midjan…

OS+pyeongchang+anja+parson

Så på H&M hittade jag den här tröjan och sprättade bort märkena för att sedan sy fast dom på blusen

OS+pyeongchang+anja+parson OS+pyeongchang+anja+parson

Så nu är jag nöjd hoppas ni gillar det lika mycket som jag 😊.
Kram ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin Fridell

  Hej,
  Nu hamnade jag lite fel känner jag,men slänger ändå ut min fråga och hoppas på svar.
  Dunkappan som Anja hade i reportaget med Sandra Näslund från Kramfors – vad var det för kappa ?
  Vart helt såld på den ☺👍
  Mvh Karin

 2. Katarina

  Så fint Filippa! Jag kommenterar typ aldrig saker, men Anja har varit så stilsäker varjekväll och det inspirerar. Tack🙏