Anjas outfit, Torsdag – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anjas outfit, Torsdag

Idag har jag varit med Elvis på sjukan för att kolla hur allvarlig hans halsont är med tanke på att Maximilian medicineras för scharlakansfeber. Så fort Elvis fick känning i halsen fick han stanna hemma, nu efter några dagar är han mycket bättre men jag vågar inte släppa iväg honom till förskolan innan jag med säkerhet vet att han inte smittar. Så med anledning av det har jag inte haft all tid i värden för er mina vänner och få ut inlägg. Men kvällen outfit tänker jag inte låta er vara utan, så här kommer min stjärna se ur idag:

Blus: Filippa K
Kofta: Lindex
Kjol: Ellos
skor: Ellos
Brosch: Other stories

Älskar detaljen med pärlknappar på koftan och har förstärkt “pärllooken” både med en pärlbrosch och pärlörhängen, Jag gillar verkligen dagens outfit där vi kombinerat den lyxiga känslan med sport. och där olika material och strukturer får mötas. Uttrycker blir festligt med stil men ändå lagom uppklätt. Hoppas ni gillar det😊.

Kram ❤️F
IMG_2807
IMG_2809 IMG_2811 IMG_2813

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ywonne B

  Så fina outfits på Anja och du gör ett grymt jobb. Nu undrar jag varifrån är dessa vita sneakers? Hittar dem inte på Ellos.

 2. Gabriella

  Fantastiskt med en modeblogg som visar upp outfits utan någon typ av kroppshets eller dylikt! Det syns verkligen på vinklarna du tar bilderna att fokus är på kläderna, dess passform och detaljerna! Superhärligt!!

 3. Jenny

  Såå fint! Gick genast in för att kolla koftan men hittar den inte på Lindex hemsida, vet du om den kommer i butik eller är den köpt tidigare?

  1. filipparadin
   filipparadin

   Sökte den också på nätet och hittade den inte, men jag köpte den i butik precis innan hon åkte så den finns kanske inte online utan bara i butikerna. Lycka till! Kram 💕 F

 4. viv

  Hej!
  Jag tycker att det mesta av Anjas “senkäder” har varit ok, men denna gråvita ensemble är bara för mycket tant!
  Jag kan inget om mode men på något sätt syns det på Anja när hon inte “är” i sina kläder.

  1. filipparadin
   filipparadin

   Ja har svårt att svara på kommentarer från folk som upplever sig känna min fru bättre än jag själv. Men jag lovar dig att Anja aldrig skulle sätta på sig något som hon inte trivs eller känner sig obekväm i. När det gäller kläderna är man fri att tycka precis som man vill jag har tryggheten i att jag själv tycker att hon är grymt fin. / F

 5. Mormor Greta

  Så fint! Älskar skorna och vill absolut ha ett par även jag! Hittar dem dock inte på Ellos hemsida. Vilket märke är det?

  1. filipparadin
   filipparadin

   Håll ut! Jag tror att dom ska finnas på ellos från vecka 9 det är från märker AngnesCecila 👌🏻😊💕kram

 6. Malin

  Anjas och Jessicas kläder är ju ofta så otroligt matchade med varandra, idag till exempel. Är det genomtänkt och planerat på hemmaplan? Hur bestämdes det i så fall? Så nyfiken…

  1. filipparadin
   filipparadin

   Jessicas stylist Sara och jag har haft tät kontakt inför avresa och när vi plockat ihop deras kläder men väl på plats matchar Anja och Jessica själva 😊 kram💖F

 7. M

  Jisses så snyggt, så himla fräscht !
  Den där outfiten är bara så fin och den passade ju så otroligt bra till Anja eller tvärsom eller hur man nu säger. Hörru du Filippa…du tror väl på optimism och positivitet och att frossa lite i positiva goda saker och händelser som ger ringar på vattnet och som i sin tur skapar fler positiva händelser och på så sätt också fler positiva och glada människor…det tror nämligen jag och vet du vad som skulle vara otroligt positivt och värmande, glädjebringande och romantiskt…jooo…om du och Anja eller någon annan kunde filma/fota dig och Anja precis den där första stunden när ni för första gången ser varandra live efter de här veckorna….och visa det här kanske…ja jisses det skulle slå vilken Romantisk Hollywood rulle som helst!!!

  De här veckorna med er har varit helt fantastiska och jag tänker njuta av det som är kvar varenda sekund till det är slut.

  Tack snälla,
  M

  1. Anna

   Må du gi deg… Det er jo et veldig privat øyeblikk og en stund de sett frem til lenge, det må de få lov til å ha ifred!

 8. Marit

  Så snygg (t) Exakt! Jag springer och köper allt på studs 😀 Så kul att följa dagens outfit! Så proffsigt och härligt

 9. Marie

  Du är grymt stilsäker! Anja ser verkligen HELT fantastisk ut i OS-studion! Tack för att du lagt upp bilder och märken på kläderna som hon använder.