Filippa Rådin

Anjas outfit, Fredag

Fredag ljuvliga fredag! Jag älskar den är fredagen mer än många andra, dagarna kryper närmare att hon jag skrivit om inför varje kväll ska komma hem och det är en känsla som ger mig sockerdricka i hela kroppen😊.
Kvällens outfit då? Den är helt min egna design så jag ska flagga för att ni inte kommer att kunna hitta den ute i butik. Eller om jag ska vara helt riktig så är spetsen från en kortärmad topp som jag sytt om helt. En topp som var lite för sommarbetonad med en alldeles för obekvämt kort holkärm. Det bidrog till att jag bara kunde använda toppen på sommaren men eftersom jag aldrig riktigt trivdes med ärmen så användes den typ aldrig.

Men spetsen i sig älskar jag så därför ville jag göra om den till Anja och OS- Studion och så fick det bli.
Livet är intakt och sedan har jag lag till sjalkragen och ärmar i annat tyg samt återanvänt den gamla spetsärmen som spets detalj på manschetten.
Byxan är en ullsiden byxa, designad av mig och sydd från scratch och skorna är från Ellos😊.

Njut av av att det är fredag, det tänker jag göra 😊💕F

IMG_1729IMG_1914

IMG_2776 IMG_2778 IMG_2779 IMG_2781 2IMG_2779 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Det är en riktig kärlekshandling, att du har planerat och ordnat alla dessa fin- OS- kläder till din Anja…
  Kvinnligt och propert snitt.

  Förstår att ”sockerdrickan” bubblar i din å Anjas kropp…

 2. Kerstin Clint

  Wow …så snyggt! Du är verkligen duktig.
  Plockat fram det kvinnliga och ändå behållt hennes sportiga stil. Åh färgen är underbar.
  Min Favorit!

 3. Kerstin Clint

  Wow …Så snyggt! Du är verkligen duktig.
  Plockat fram det kvinnliga och ändå behållit hennes sportiga stil. Åh färgen är underbar.
  Min Favorit!

 4. Lotta

  Jag gillar dina outfits för Anja. En fråga , var

  Jag gillar dina outfits för Anja. En fråga ,var hittar du tyger till dina egna designade modeller.? Jag är själv intresserad av att få tag i ett fint ulltyg till byxor.

 5. Jenny

  Gud va fint! Riktigt snyggt. Du e verkligen duktig. Kan tänka mig att du snart börjar räkna timmar tills hon e hemma 🙂

 6. Angelica

  Så duktig du är!! Gillar verkligen att läsa din blogg, vardagslivet. Någon som verkligen skriver om ”livspusslet” och familjelivet! ❤️

 7. Åsa

  Wow! Vilka oerhört snygga, välsittande och smickrande out-fits Anja haft under OS. Du är oerhört duktig! Avis och önskar jag hade en du här hemma när man står framför garderoben, suckar och säger ”Jag har ingenting att sätta på mig!”

 8. Elisabeth

  Tack för alla fina kläder du lägger upp. Har aldrig varit värst intresserad av kläder men nu börjar det vakna till liv. Letade tom efter patchar (heter dem så) på sy och hantverksmässan😊. Dock utan framgång….