Filippa Rådin

Anjas outfit, Lördag

Ok för precis en vecka sedan var tanken att Anja skulle ha den här stassen på sig men så gick brudarna och tog silver och då kändes det helt plötsligt fel och jag ville istället att Anja skulle hylla dom svenska färgerna även i kläderna en så speciell dag som förra lördagen. Så outfiten blev snabbt en annan. Det inlägget kan ni läsa här om ni missade det:

Anjas outfit, Lördag

Och inför förra lördagens sändning slängde jag också ut en fråga till er om vad ni tyckte. Med eller utan brosch? Jag hade tidigare varit övertygad om att vi skulle köra med brosch men vacklade inför sändning och kände hellre för utan. Ni höll med och det blev övervägande röster för utan. Visst håller ni fortfarande med om att vi kör utan ikväll också? 😊 … Och skorna som sagt blir mörka, inte dom rosa som Anja prövar med på bilerna😊.

Blus 499 kr

Byxa Zara 599 kr

Skor: Privata 

Ta hand om er ❤️Kram F

IMG_2765IMG_2764IMG_2763IMG_2762

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maud Lager

  Hej Filippa, undrar och är lite nyfiken på vad du ha för maskiner när du syr, vanlig symaskin, overlook, coversöm-maskin etc och om det är något märke du rekommenderar eller/och föredrar. Förstår naturligtvis om du inte svarar, men du har inspirerat mig med din design och sömnad under de här veckorna. Önskar er allt gott nu när Anja kommer hem 🙂

 2. Carina

  Ni har gjort ett fantastiskt jobb, Anja har verkligen sett sitt bästa ut❣️ (Sorry dålig svenska😂) Anja har oxå varit en fantastisk programledare👍👏 och skitsnygg👍😂.
  Förstår att längtan är stor 😂 och jag önskar ER allt gott❤️❤️

 3. Karin

  Oj vad snygg Anja har varit dessa veckor. Min favorit är fortfarande din klänning hon hade första kvällen, den var SÅ FIN! Ser fram emot och se vad du har valt till sista kvällen, gissar det blir något extra allt.
  Kram till dej och dina fina familj

 4. Sandra

  Ja utan brosch 😊
  Toppen fin outfit på Anja 💫
  Ha en bra kväll och ta hand om dig. Hoppas ni piggar på er nu.
  Kram Sandra 💕