Filippa Rådin

Let´s Dance Anja

170414_backstage_dance_annika_berglund-2635

Förra året vid den här tiden var det fullfart med förberedelser inför let´s dance och vi mer eller mindre bodde i Stockholm. Grabbarna var med större delen av tiden i Huvudstaden medan Emmi flög ner vissa veckor när det funkade med skolan eller när vi hade hemundervisning. Anja tränade danssteg och räknade takten tillsammans med Calle. Själv så skapade jag nya outfits till Anja inför varje fredags uppträdande. Så nål, tråd, strass och assessorer var min bästa vän under den här perioden. Jag insåg att det är bra mycket lättre att bo i Stockholm om man ska skapa och ha nära till bättre affärer. Just det obefintliga utbudet av specialsaker här upp i Umeå är det som känns jobbigt dom dagar skaparlusten faller på. Utbudet är i stort sätt lika med noll.

En dag som denna när man blickar tillbaka är också  en dag som jag inser hur galet fort tiden går. Shit! Att det redan är ett år sedan! Det är nästa så att jag blir åkrädd av mitt eget liv 😱. Man lever fortfarande lite på svallvågorna från den här tiden. Men nu är det snart dags för nästa gäng och för Calle att ge sig ut på dansgolvet och tävla i dom snyggaste outfitsen med dom bästa dansstegen😊😊. Är så glad för den personen som kommer få dansa med honom. Vilken tid dom har framför sig. Ni som följt oss sedan gammalt vet att Calle kom till oss för att stanna. Han tog hela familjen med storm och blev snabbt en i familjen Pärson-Rådin.

Man kan säga att hela Lets Dance var mer en familjeangelägenhet för oss än att det bara var Anja som tränade och tävlade varje fredag. Barnen. var som sagt med i stort sätt hela tiden och jag designade Anjas klänningar inför varje fredag så man kan säga att vi gick all in, inget ovanligt för att vara oss med andra ord 😄😄😄.

För er som inte varit med mig sedan gammalt men ändå tycker att det skulle vara kul att vara med ”bakom kulisserna” på vår Let´s Dance tid har jag sammanställt lite inlägg under Lets Dance här nere. Det är så många inlägg att ni kommer att ha läsning en stund framöver 😊😘.

LET´S DANCE + ❤️ = SANT!

CALLE STERNER

LETS DANCE ToR

ANJA FÖLL HANDLÖST

KÄNSLOSAM DAG

TUFF PÅSK

ÅKER HEM

IDAG ÅKER VI

DET JAG KÄNNER ÄR STOLTHET

KVARTSFINAL OCH TÅRTA

LYXIGT ÖVERRASKAD

SEMIFINAL, NI MÅSTE RÖSTA

Stor kram ❤️F

IMG_4774DSC00996lets_danceanja_pärson_lets_dance170421_anja_dans1_annika_berglund_2818img_4903.jpgimg_4905.jpg170512_anja_dans2_annika_berglund_7248IMG_4775170505_anja_dans1_dance_annika_berglund-6296.jpg

170414_lets_dance_annika_berglund-2434  170414_anja_annika_berglund_2484  170413_lets_dance_annika_berglund-1991170413_anja_annika_berglund-1967

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Kul med en tillbaka blick på Lets Dance. Jag minns det väl. Följde Anja varje fredag och röstade såklart på henne. Så himla duktig 🎉💃🏻 Och så fint klädd varje fredag 😊