Filippa Rådin

Vårt kök

-i samarbete med Caparol Färg –IMG_3427

Idag är det måndag och inte vilken måndag som helst. Det är måndagen då Anja och Emmi kommer hem. Pojkarna hoppade upp ur sina sängar, pigga, friska och redo för vardagen efter sin sjukkarantän. Allt gick som en dans, frukosten slank i utan tjat och jag fick äran att springa som en häst med dom bak på i pulkorna till förskolan. Vad är väl bättre än morgnar som man får skratta och busa sig igenom i stället för tjat och gnat med barnen? Det ger mig full energi för resten av dagen om man dessutom lägger till att solen visar sig så är min dag komplett. Det är såna här dagar det börjar rycka i mig och  jag bara måste dra igång projekt. Så idag är det dags att måla om bordet som jag fick hjälp med att välja färg till. Mer om det kan ni läsa om i inlägget här:

Nymålat, snabbt och snyggt

Och när jag ändå ska börja måla kom jag och tänka på att jag fått många frågor om vad vi har för färg på väggarna i köket. Och för er som undrar är det Supertäck 5 S1502-Y50R från Caparol

Kram på er 💖F

IMG_3417

IMG_3435

IMG_3429 2

IMG_3421

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Ksrlsson

  Underbart -snart är ni samlade igen hela familjen. Klart killarna tycker de ska bli kul med mamma Anja och storasyster Emmi ❤️. Ja självklart längtar nog även du Filippa efter att få hem din köra dotter och din fru Anja ♥️- njut av varandra – ni har så himla mysigt i ert kök ♥️. Kram på er 💋

  1. filipparadin

   Ja visst älskar våra lampor tyvärr finns dom inte i Sverige. jag har specialbeställt dom från Italien. Kram💕F

 2. Birgittta Öberg Lindberg

  Hej,
  Tack för tänkvärda inlägg och tack för alla tips och idéer på olika kombinationer på kläder. Jag blev väldigt förtjust i den från outfiten med vit blus från Filippa K.vet du var blusen kan finnas och även koftan. Jag har redan beställt kjolen men skulle verkligen vilja få ihop hela ensemblen.
  Hälsa Anja till ett finfint jobb i OS-studion.

 3. M

  Tokfia, du är för härlig!
  Så himla roligt att det fanns ett inlägg att läsa trots att OS outfitsen har slutat….för denna gång…kanske dags igen om fyra år…det vore trevligt!
  Ha det nu allra finast och måla fint i solskenet,
  M