Filippa Rådin

OS är över…

Äntligen på svensk mark!! SÅ underbart att äntligen vara hemma och få krama och pussa på hela familjen. Helt galet att jag varit så långt ifrån familjen. Barnen har vuxit så galet mycket. Maximilian har börjat prata ordentligt mycket.

I det här inlägget vill jag TACKA er alla som har gett mig så mycket heja rop och gett så mycket fina kommentarer!! Ni är fantastiska. Tacka min fru som ställt upp med nästan en månads slit med barnen och huset och alla andra jobb vi har. Men framförallt om alla kläder som hon slitigt sig till gråa hår för att fixa till varje dags sändningar. Visst har dom varit fantastiska!!?? jag har iallafall känt mig galet fin varje dag!!

IMG_1855

Ibland ville Filippa testa andra kläder än de som hon satt ihop i Sverige innan vi åkte. Jag var kanske inte superpeppad alla gånger men försökte iallafall mitt bästa.

OS har varit en lång kämpig kamp. Det har funnits underbara stunder blandat med galna stunder och svettiga stunder men framför allt har vi haft roligt!

IMG_2138

IMG_2133

IMG_2106

Vår allt i allo fick en fin morgonpresent av mig 🙂

IMG_1826

IMG_2200

Bästa Therese kom alltid med energipåfyllning när småtimmarna började bli sega.

IMG_1445

Hollogrammet blev en favorit att spexa med då våra gäster i Stockholm bara kunde sitta och titta på.

Annars jobbade vi på utav tusan i vår hubb. Rörigt och alla i megapress för att leverera hem bra sändningar.

IMG_1420 2

IMG_1421

IMG_1422

IMG_1419 2

Sociala medier är alltid bra att hänga med i. Alla aktiva och ledare lägger upp en hel del och där kunde vi många gånger hitta det senaste och få en bra inblick.

Som allt annat händer det massor av saker . Medaljer framför allt!!! Jag hade ett litet eget projekt med en Taxi som jag tror blev ganska bra. ( har inte hört så mycket hemifrån vad vi fått för recensioner osv) Den taxin blev iallafall underbar! Jag fick i stort sett dit alla medaljörer. Vi hann tyvärr inte visa alla. De utmaningarna jag hade i taxin var att de som jag inte kände skulle slappna av och bara ” hänga” och inte ha mediatonen i rösten, den andra var att många som åkte min taxi är mina kompisar och då hitta balansen på intervjun var svårt. När Charlotte vann sin första medalj ville vi båda jubla  och hoppa runt i bilen och bara glädjas, men det blev konstigt då kameran var på och vi båda visste vi var tvungna att dra gränsen vid vad som var för privat och vad som var personligt. Vet någon tidning tyckte jag var för hejjarklackig. Men hur svårt är det egentligen när man har sina kompisar i bilen som precis uppfyllt sina drömmar!

IMG_1635

Ibland var det full rulle utan för våran Taxi. Här får Sebastian göra sina sista intervjuer innan han äntligen fick komma hem till sig.

IMG_2206

IMG_2209

IMG_2207

Bästa överraskningen var när det kom ett bud med Lumené smink !! Och även under sminket var det svensk godis och hårdbröd!!! Min underbara fru hade fixat!!! Sminket fungerade inte alltid för mig under OS och då fixade Filippa och Fanny tillsammans med Lumene så att jag fick produkter som passade min hud och var i rätt färger för mig. Så TACK Lumene och Fanny för hjälpen🙏!!IMG_1447

 

IMG_6303

Det som just nu känns super är att vi just jobbade på nätterna så att jag inte har någon speciellt dygnsrytm att förändra då jag i princip var i samma tid som i Sverige under hela OS. Så nu tackar jag för mig den här gången och tillsammans med mitt C – team! ( alla team under OS hette olika. Vi var såklart C-team eftersom vi var sist ut varje dygn. A-team var Jonas Karlsson tex med hans gäng)

Jag kan konstatera att Discovery och Eurosport har varit fantastiska att jobba med och jag hoppas att jag får möjligheten att jobba med dom här grymma människorna fler gånger framöver💕

Kram Anja

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ni var helt fantastiska i rutan allihop under os ,speciellt du o Jessica, ni är lätt Sveriges bästa programledare. Så fina kläder din fru gjort till dig o jättekul och gå in o titta på bloggen om din outfit varje dag. Hon är så duktig lyllo dig. Hoppas få se er i rutan snart igen. Kram

 2. Christina

  Tack Anja för trevligt program! Dina intervjuer i taxin blev så bra!! Nu blir detså tomt i rutan! Hoppas du snart är tillbaka!

 3. Carina Svensson

  Underbart Blogginlägg. Härligt att få se utanför kamera bilder! OS var underbart!! Såväl våra svenska killar som tjejer kämpade så bra!!! Ni alla framför kameran och naturligtvis de som gör att strålande jobb men inte syns- gjorde det topp!!! Njöt och saknar det redan! Tangentbordet, tejpen- 😂😂älskar humorn. För mig som psykolog och intresserad av idrottspsykologi uppskattade jag dina tankar och analyser väldigt mycket! Bra jobb av fru F att fixa kläder, barn och jobb. Ni verkar vara ett fantastiskt team❤️

 4. Eva ohlin

  Min far sa alltid; tu bör man vara!! Så sant! 💝Kärleken är störst.!! Med den orkar man vad som helst! Ni är fint komplement till varandra.
  Vacker familj ! Tack för dessa veckor samt genoresiteten att dela med er av ert officiella och privata liv// stor kram till er båda Eva

 5. Therese

  Följde er varje kväll! Vilka proffs ni var och jag saknar er nu när det hela är över!! Men gud så roligt med så många medaljer och framgångar!! Tycker taxin var ett fantastiskt inslag och du var superduktig på att intervjua..och kläderna ska vi inte prata om,herregud vilket jobb Filippa har gjort! JÄTTEfina outfits😍 Måste också tillägga att jag följde din idrottskarriär och du är en stor idol och förebild för mej! Så superkul att få se dig i OS även fast det inte var i backen. Kram

 6. Sandra

  Anja, det var alltid lika trevligt att slå på kanal 5 kl. 19 vartenda kväll. Vilken fantastisk OS sändning ni gjorde 👏🏽👏🏽👏🏽
  Och självklart var du strålande fin varje kväll 💫💫💫
  Filippa är grymt duktig 👍🏽👍🏽👍🏽 ⭐️⭐️⭐️
  Härligt att du är hemma hos din familj igen och bara få mysa med dom.
  Tack för allt du delat med dig av och för att du gästbloggar här ibland 😊

  Ha en bra onsdagskväll och hälsa familjen
  Kram Sandra 💕

 7. Susanne Bengtsson Lund

  Har längtat efter ert program men saknar er nu när det är över.. proffsiga pålästa, kunniga o drivande – både du o Jessica samt alla i er produktion.
  Har älskat att följa Filippas blogg gällande din fantastiska outfit .. såå Avundglad och stolt över er. Önskar er allt gott !
  Min man sa för många år sedan att du är allt lik Anja ! Hm 🤔 men du har varit / är en underbar förebild.
  Kraaaam från mig som alltid följt dig som idrottskvinna o nu proffs i tv studion.