“Kvällens” vinnare – röstningen är avgjord! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

“Kvällens” vinnare – röstningen är avgjord!

Hej underbar ni💕! Söndag eftermiddag och jag tänker… vad kan inte passa bättre än ert enorma engagemang kring att rösta fram vinnaren av Anjas “kvällens”! Ni har formligen överöst mig med röstningar både här men också via instagram och mail och jag älskar det! Känner mig genuint glad över att ni har svårt att välja bland mina outfits och att ni uppskattat mitt jobb. För jag ska erkänna att jag varit nervös, sjukt nervös inför varje kväll för vad ni ska tycka.

Och jag blir ännu gladare av att en av mina egna designer hamnade i topp och tog hem vinsten. Anjas invigningsklänning som jag lagt så många timmar i förberedelse för att den skulle bli värdig en OS-invigning och min alldeles egna drottning💕.

TACK fina fina ni😍! Hoppas ni får en fin söndagkväll. ❤️F

OS+invigning+pyeongchang+ anja+parson

1.  Invigningsklänningen – min design, Skor – Tiger of Sweden

2. Från topp till tå – Zara

3. Kofta – Lindex, Skjorta – Filippa K, Kjol – Ellos, Skor – Ellos (Märke, AgnaesCecilia)

4. Skjorta – Massimo Dutti, Byxa – Min design, Skor – Ellos ( Märke AgnesCecilia), Skärp – Valerie Afalo

5. Topp – Massimo Dutti, Byxa – Ted Baker, Skor – Ellos ( märke AgnesCecilia)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fredrik

  Nummer 2, 4 och 5 är makalöst snygga.
  Nummer 1 är okej.
  Nummer 3 är hemsk, skolfröken från förr. Brr

 2. Åsa Wallin

  Oh vad roligt, den är så fin och så svensk på något sätt. Lite mystisk, stilren, klassisk, färgerna är helt bedårande. Så förbarskat bra gjort

 3. Sandra

  Go kväll
  Det var inte lätt att välja bland alla fina kläder som så grymt snyggt klädde upp din fina fru.
  Du ska verkligen känna dig stolt.
  Invigningsklänningen är superfin 💫
  Ha en bra söndagskväll
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack fina du💕. Hoppas du haft en bra helg med söndagen som en bra avslutning stor kram 💖