Nymålat hemma hos oss – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Nymålat hemma hos oss

-i samarbete med Caparol Färg –

caparol+färg

26 februari Var dagen då Anja kom hem från OS och jag var fulladdad till tänderna med energi och trodde i min enfald att jag skulle hinna måla om bordet som stått lite för långe och väntat på mig…samtidigt som jag hade en låååång “to do” lista inför att jag och barnen skulle hämta hon jag längtat brutalt mycket efter några timmar senare på flyget.mer om den dagen kan ni läsa här: Vårt kök

I bland blir jag förundrad över min övertro på min egna förmåga 😄😄😄men den dagen misslyckades jag, det blev ingen målning. Som ni förstår fanns det ingen chans att jag skulle hinna. Men vad gör väl det, det finns andra dagar… Typ som dagen vi skulle åka på sportlov. Anja var sjuk och var sängliggandes, väskorna var långt ifrån packade och huset låg som ett inferno. DEN morgonen valde jag att måla om bordet. Check på den✅ Hinner man inte en annan dag det är fullt upp tar man nästa 😄. Visst kan jag så här i efterhand kanske erkänna att det funnits bättre dagar men samtidigt är det oerhört tillfredställande att  komma hem till ett “nytt” bord i lekhörnan och slippa det dåliga samvetet som skulle hängt över mig. Så summa summarum gör mig en tidig morgon, lite mer kaosig dag med ett nymålat bord mig gott😊.

Bordet är ett Ikea bord som jag fyndade på fyndavdelingen till en struntsumma, Vet ni om att man kan hitta sjukt mycket grejer till galet bra priser där?! Jag visste knappt att den fanns, tills för ett tag sedan då jag och Anja upptäckte den av en slump. Hur som helst, bordet var inte i den färg jag ville så och med er hjälp valde jag färg och nu står det färdigt. Galet fint blev det och hela familjen är nöjd!!

Vägen till fägen på bordet kan ni läsa härNymålat snabbt och snyggt 

caparol+färg  caparol+färg  caparol+färg

caparol+färg

caparol+färg

caparol+färg

caparol+färg

caparol+färg

caparol+färg

https://vimeo.com/192682187

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.