Kläder som aldrig visades – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kläder som aldrig visades

Hej fina ni💕, nu har det gått en tid sedan ni såg Anja i rutan på OS, Paralympics är i fullgång och eftersom det fortfarande är OS tider och att mina inlägg “kvällens outfit” blev så galet uppskattade av er, blev jag så sugen på att inspirera er med kläder som vi aldrig använde oss av. Men som Anja hade med sig i sin resväska över till PyeonChang.

Så den här veckan tänkte jag slänga in lite extra klädinspo till er i form av “kläder som aldrig visades”. Hoppas att ni kommer att gilla det. Först ut är ett inlägg som visar på hur olika det kan se ut när man stylar det på olika sätt men med små förändringar.

Nedan ser ni samma blus stylad till en kjol i samma modell men i olika färger. Till den första outfiten har jag behållit det skärp som följer med kjolen och till den använde jag mig av en högklackad sko i silver.
Metallfärg är en av alla vårens stora trender och i det här fallet tycker jag att det blir snyggt när skon lyfter det lilla spännet i skärpet, vilket blir subtilt men ändå så effektfullt.

Blusen kommer Filippa K
Kjolen kommer från Massimo Dutti
Skorna Stina J

Samma Filippa K blus, samma modell på kjol men i en annan färg. Här hade jag kunnat använda exakt samma kjol som den ovan och ändå få en helt annan känsla, men just till OS valde jag den i annan färg och för att få ytterligare en kombination bytte jag även ut skärp och skor.
Skärp kommer från Tiger of Sweden och skor från Massimo D
utti

Ytterligare en variant med samma kjol men med en annan blus och andra skor. Den här blusen går att klä upp och klä ner och kombinera i all oändlighet i och med alla färger. Väljer du tex blusen till ett par jeans bestämmer du dessutom uttrycket beroende på vilken typ av jeans du kombinerar med. Om det är en mörk jeans med vidare ben blir känslan mer stramt uppklädd, om du dessutom skulle stryka pressveck på jeansen förstärker du det ytterligare. Medan om du kombinerar blusen med ett par ljusa somriga jeans får du ett uttryck som andas med avslappnad stil.

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Åh va fina kläder!
  Förra vecka. La du upp en bild på Anja när hon hade på sig en glansig tunn jacka/ kavaj i persikofärg. Var finns den att köpa. Så vårig och fin!

 2. Sandra

  Hej fina Filippa 💕
  Ja det var verkligen kul och spännande mef kvällens outfit under OS 😊
  Vad kul att få lite mer klädinspo från dig.
  Kul att få se hur man kan styla på olika sätt med små detaljer.
  Snyggt 👍🏽😍
  Kram Sandra 💕