Filippa Rådin

Littfest för barnen

Idag var det dags för mormor att ta barnen till Littfest , Umeå har litteraturfest och i år har de även satsat på barnen.  Jag drog och hämta Emmi för att åka, köpa present till kompis och skjutsa till kalas. Även Elvis hade en beställning på en tröja med Ninjago. När mamma är med barnen så tar det tid för det mesta och det var kanske lite långt till stan med båda barnen så Anja hängde på. 

Det blev tillslut en promenad där Maximilian och Elvis turades om att dra varandra 😀❤

Tro inte att du kommer förbi utan det rätta ordet mormor!!

Väl nere på Väven (stan) så var det fullt upp med aktiviteter av olika slag för barn och ungdomar. Våra barn har aldrig riktigt sökt sig till där allt händer och idag när det blev fart på alla barnen i skattjakt efter en bokläsning tog Elvis ett papper och la sig på golvet och ritade en luftballong.

Lite bokläsning på en bioduk gjorde allt mer spännande.

Det bjöds på russin och efter showen fick de ta med sig ballongerna, vilken glädje.

Hoppas ni haft en fin söndag ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vad trevligt med Littfest. Kul att det finns lite för barnen med. Så fin luftballong Elvis målat.
    Tänk vilken glädje med ballonger 🎈😊
    Kram Sandra 💕