En dag i Stockholm – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

En dag i Stockholm

Vi har verkligen haft en sååå bra arbetsdag. Där Stockholm till och med bjöd på sol! Helt underbart.

Idag har vi bla haft möte med ”vår” Richard som vi jobbat med i “alla” år och som Anja jobbat med innan jag kom in i bilden. Så man kan nästan jämföra honom med en inventarie hemma hos oss😊.

När man inte bor i samma stad men ändå jobbar tight ihop behöver man ibland träffas live för att styra upp allt som man både har framför sig men även det som ev behöver uppföljning. Ibland undrar jag vad vi skulle göra utan Richard… det är han som har oroväckande bra koll på oss två… nästan bättre än oss själva ibland ha ha ha och är det något jag undrar över är det han jag ringer när jag behöver ett bra svar. Han är det komplement som Anja och jag behöver och det är han som är vår totala motsatts. Han är strukturen som vi själva inte har alla gånger.

Utöver det har vi hunnit äta en solig lunch uppe på Gondolen med vår fina fina vän Henrik Jonsson, han som med trygg hand ledde oss ut i offentligheten och var producent för Anjas berömda Sommar i P1 . Henrik är en människa som berör och som i och med ”Sommar” alltid kommer att betyda oerhört mycket för oss. Vissa människor är bara för att stanna och trots att man inte alltid hinner att ses så ofta räknar man dom till sina närmaste.

Med andra ord det har varit en grym dag och nu längtar jag hem till våra godingar där hemma. Det bästa alla kategorier är ändå att komma hem ❤️

Ta hand om er Kram ❤️F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Härligt att ni haft en grym dag i huvudstaden 🤴🏼👸🏼💫
    Mysigt att komma hem och krama på barnen ❤️
    Ha en fin Torsdagskväll
    Kram Sandra