Vinnare av rosett brosch – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vinnare av rosett brosch

Så himla kul att se att ni var så många som ville vinna rosett broschen designade av mig. Tyvärr har jag bara en vilket innebär att endast en av er kunde vinna. En sak ska ni veta och det har verkligen inte varit lätt att välja. Men till sist så har jag korat en vinnare och det är.. *trumvirrvel*

Rolf och hans dotter.
Stort Grattis till er! Du kommer att bli kontaktad via mejl.

Jag hoppas nu på att få se flera av er i den här rosett broschen i framtiden. Den är väldigt enkel att skapa, så vann ni inte nu använd min DIY som ni hittar här och skapa er egna!

Kram F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.