Anja och jag maxar helgen! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja och jag maxar helgen!

I höstas hölls musikhjälpen här i Umeå. Temat i år var bara ett sådant hjärtskärande ämne som man inte kan blunda för, Barn är inte till salu. Det berörde mig så otroligt mycket så jag och Anja försökte på alla sätt vi kunde att delta och engagera vår omgivning. Som vissa av er vet hade vi bland annat olika auktioner och nu är det dags för den ena. Man kunde buda på en resa till Åre tillsammans med oss som både skulle innehålla styling och skidåkning. Så nu sitter vi här i bilen på väg dit för att möta upp en familj från Stockholm. Det ska bli riktigt roligt och vi ser verkligen fram emot det här. Det är alltid kul att träffa nya människor, sen att vi får kombinera det med skidåkning gör ju bara det hela ännu bättre😊! 

Den här gången blev det bara jag och Anja som åkte, grabbarna fick vara hemma med mormor och Emmi är hos sin pappa. Vi kände att det kommer bli en sån intensiv helg att dom har det roligare hemma än att åka flera mil i bil för bara två dagar. Men man kan inte låta bli att redan nu sakna dom även om det bara var någon timme sedan vi vinkade av varandra. Det är smärtsamt att ha barn och jag blir aldrig vän med avsked från dom även fast det  också är skönt att få paus från dom ibland. Det är liksom en bitterljuv känsla…

Så nu har vi en helg framför oss som vi bara ska försöka njuta och maxa ut det allra mesta av. Vi ska äta gott, åka skidor och bara umgås. Det ser ut som att solen  är med oss hela helgen och skapar en extra guldkant på tillvaron.

Hoppas ni följer med oss på vår “date-resa” i helgen. Kram ❤F

04.30 på morgonen… behöver jag säga mer än att jag INTE är en morgonmänniska😄😄.

Lite senare lite gladare och lite piggare 😊😊😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.