Veckans reflektion – Let´s Dance drar igång – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Veckans reflektion – Let´s Dance drar igång

“Let´s Dance premiär på fredag…? Hur känns det i kroppen Filippa Rådin?”
Precis den frågan ställdes ifjol vid den här tiden. Premiären till Let´s Dance var bara timmar bort och jag var pirrigare än på väldigt länge! Anja hade redan innan premiären hunnit golva mig flera gånger med hur duktig hon var. Jag tvekade aldrig det minsta, inte en endaste sekund på att hennes utveckling och uppvisningar skulle vara i topp och nog fick jag rätt i det alltid! Galet vad stolt jag var över henne och mig själv under den här perioden. Henne för sin hängivenhet till dansen och mig för att varje vecka hinna skapa och designa nya kläder till henne. Tiden var knapp, men det gick och hon glänste och var makalöst vackert i rampljuset.

I veckan så har vi pratat en del om Let´s Dance. Anja har dansat framför mig  för att se om hon kan “dela på över och underkropp” fortfarande, för det var tydligen något man skulle göra då, haha 😊😊 . Nu är det snart dags för nya stjärnor att äntra studion och dansgolvet. Timmar av träning har dom lagt ner och snart får dom visa upp vad dom kan. Anjas danspartner Calle har i år utmaningen att styra runt Therese Alshammar och vi kommer att sitta bänkade i tv-soffan varje vecka framöver för att heja på!

Det jag reflekterar över är vilka kontraster livet kan ge en. I fjol reste vi fram och tillbaka den här tiden, vi bodde mer eller mindre i Stockholm. Schemat var hektiskt och vi försökte lappa ihop det så bra det gick för att få tid till allt och alla, utan att barnen på något sett skulle hamna i kläm. Nu sitter vi här året efter inför premiären, vi laddar inför påsklov och största schemapusslet just nu är hur många väskor som kommer behövas för att rymma packningen till fjällen. I fjol var det stjärnglans och i år är det underställ. Man bara måste älska dessa kontraster, det är dom som gör livet så underbart ljuvligt!

Kram på er underbar människor! F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Åh minns det så väl, det var så kul och spännande att se Anja dansa och som hon dansade med bravur 💫👏🏽

    Ja tänk vilka kontraster i livet. Och ett år, det går så himla fort.
    Hoppas ni har en fin helg.
    Stor kram Sandra 💕