Man vet aldrig vem man träffar – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Man vet aldrig vem man träffar

Tanken var att maxa helgen i Åre så vi tog oss upp ur sängen kl 04:30, packade oss i bilen och åkte iväg.  Vi hann inte mer än närma oss Åre så ringde vi familjen för att bestämma date i Peak butiken. I auktionen så ingick även en styling till backen av mig tillsammans med Peak Performance. Så efter en snabb sminkning i biltvätten, vilket var nödvändig då man knappt såg att bilen var vit efter vår resa så gick vi raka spåret in i Peaks butiken och började lägga fram tänkbara plagg till familjen.

När man är ute och träffar någon för första gången så är det klart att i ett provrum blir det svårt att slappna av men jag tror det var en grym start för oss alla att börja lära känna varandra och sedan gå ut med snygga kläder och känna sig lite extra fin. Peak Performance har verkligen så mycket fint just nu!!  Och det gick supersmidigt med grym service ifrån personalen.

Solen sken ute så vi tog det verkligen inte lugnt utan direkt ut i backen. Jag och Anja svepte en kaffe och en macka som liten sen frukost.

Väl i backen var det så härligt att se att hela familjen kunde åka skidor och var på strålande humör och vi kunde hoppa rakt på liften och njuta av åkning.  Jag kan verkligen bli lite oroad när man ska vara med människor man inte känner och aldrig träffat innan. Det kan slå så fel men den här gången så slog verkligen allt rätt. vilken underbart härlig familj!! Alla så positiva och härliga och full fart på. Vi maxade sedan dagen men att avsluta på restaurang Supper . Egentligen var det helt fullt men med en fantastisk personal så löste dom ett bord för 9 personer!!! Med sån servicen blir jag gråtfärdig! Helt magsik och sedan vilken kväll och vilken mat de serverade. Det blev en fantastisk kväll.

Bonus blev. när Anja och jag slank in på vinbaren på vägen hem och fick ett glas gott vin och bara vara vi 2 i några timmar för att helt slut somna nästan i steget efter midnatt . Mega lång dag med så mycket härligt!

Kram ❤ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vilken stor härlig familj och så härligt att ni bjuder på er själva. Får man fråga hur mycket familjen budade för denna dag med er?