Vi säger hejdå. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Vi säger hejdå.

Maxa vad ordet, nu säger vi hejdå till Åre och lämnar en fantastisk helg vi bakom oss. Dom här dagarna har verkligen innehållit allt som man kan sakna när livet snurrar på som snabbats. Anja och jag är imponerade på en hel familj Två vuxna och fem barn som stog och väntade redo att anta utmaningen att hänga med oss en helg i Åre.

Tala om att vi prickade rätt med vädret,. solen gassade i våra vinterbleka ansikten, alla njöt fullt ut och var på toppenhumör. Alla åkte som galningar och utmanade sig själva från kl 09.00 till 16. .Jag slet med min skidåkning som inte funkade helt pga av mitt onda ben och för att min fru kittat mig med fel pjäxor😡!! Anja åkte runt med en spräckt lilltå. aj aj kände oss som tanterna i gänget ha ha ha men huvudsaken var att vi alla hade kul. Anja  körde skidskola, inte för att dom på något sätt var dåliga men alla kan bli mycket bättre. Det uppskattades… min fru är faktiskt bäst på coacha. punkt!

Det som också varit kul den här helgen har varit att folk spontant kommit fram om berömt Anja för sin medverkan i OS, det är alltså inte bara jag som är partisk som tycker att hon varit bäst i rutan under OS, det glädjen mig att ni tar tillfället i akt och delar med er av era positiva tankar när ni möter oss, tack!!

Igår var det till och med så varmt att vi kunde sitta ute och äta lunch. Hur underbart var inte det!!??
Middag med många familjemedlemmar runt bordet har nästan gett mig mersmak, älskar känslan av storfamilj! så nu blir det att åka hem och övertala frun att dra igång igen ha ha ha vi som tänkt satsa på oss själva och barnen som vi har idag. Men allvarligt ingen kan tacka nej till att lära känna ett litet nytt liv, Få förmånen att följa ytterligare en livsresa!

Imorse krönte vi helgen med kompismys, bästa tänkbara! Vi checkade in på Krus och åt gott och pratade i kapp med Maria och Ullis. Helt magiskt! NU drar vi hem till Våffelfest, längtar så det gör ont efter våra små guldklimpar!

Vill även rikta ett stor tack till Skistar och Peak Performence utan er hade inte den här helgen varit möjlig! Tack för att ni engagerar er i kampen mot att barn inte ska vara till salu❤❤❤!

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.