Det kunde varit bättre. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det kunde varit bättre.

Det kunde varit bättre. Jag är sjuk!!! Är det något som får mig att vilja krypa ur mitt skinn är det när jag ligger platt och sjuk. Hatar att känna mig ynklig och orkeslös!! Dessutom var min plan att åka till Stockholm idag för att gå på Emilia de Poret och Ebba Von Sydow lansering av sitt senaste designsamarbete med Nividas. Men så glammigt blir det inte för mig idag😞. Guuuud vad tråkigt att jag inte kan vara där!! Det är tur för er att ni inte lever tillsammans med mig, för just nu tycker jag mest bara såååååå synd om mig själv och är ynkligast i världen.

Redan i förrgår kväll kände jag mig inte så bra. Jag fick frossa och var tvungen att lägga mig. Försökte övertala Anja att jag kunde ligga och sova i soffan så var jag nära henne då vi hade tänkt ha en sista myskväll innan vi skulle åka hem ifrån Åre. Men hon var stenhård och la 3 täcken på mig och sen sov jag . Jag har underställ och en tunn täckjacka på mig och 3 täcken, tala om att frysa in ifrån och ut.  När jag sen vaknade nästa morgon var jag bra igen, trodde jag …… en magisk härlig frukost med Maria PH och Ulrika och jag var på topp igen tills vi satte oss i bilen och började åka mot Umeå. Kramp i hela kroppen och ont i magen. Så efter genomlidit dagen så fick jag gå i säng samtidigt som barnen men i ett eget rum med egen toa.

Alltså hur mycket kan man ha i tarmen??? Jag har varit på toa hela natten. På riktigt blir jag helt chockad över det. Jag vet tarmen är lång men ändå!! Så nu ligger jag med svart te och rostad macka och tycker synd som mig.

Hoppas ni har det bättre än mig F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Bästa Filippa, låter inte kul alls.
  Krya kram till dig
  Vila och ta det lugnt.

  Varm Kram Sandra 💞💞

 2. Jeanette

  Min fru brukar säga att ”vård och omsorg” bara är namnet på mitt fackförbund. Med det menar är att jag är lite dålig på empati för sjuklingar ( om det håller på längre än 1 dag😉)
  Men det är verkligen supersynd om dig och jag skickar många krya på dig!!💐
  Var snäll mot dig och ta små steg mot ”full fart”💕
  Kram Jeanette

 3. Lena Ericsson

  Du måste lyssna på din kropp, Dra ner på tempot och var snäll mot dig själv. Krya på dig nu.

 4. Inger

  Krya på dig. Ibland måste man acceptera och förstå att man kan inte vara alert jämt. Se det positiva att snart är du på banan igen💕