Filippa Rådin

Enkelt att göra världens sötaste kaniner

Det råder verkligen påskfeber hemma hos oss. Bokstavligt talat skulle man kunna säga med tanke på att det känns som någon i familjen hela tiden blir sjuk dessutom.. Hur som helst så är vi ju inne på påskveckan och påskpyssel är nu återkommande här hemma. När jag visade dom här kaninerna för barnen och frågade om dom ville ha en och även göra så hade vi en superglad treåring som skrek rakt ut, JAAA! Sen har han bara gått och väntat på sin lilla kanin. Behöver jag säga att han blev överlycklig när han kom hem från förskolan en dag och det stod en kanin på bordet och väntade på honom? 😊

Ett perfekt pyssel för dom lite äldre barnen, men funkar även jättebra för mindre. Men då skulle jag rekommendera att man som förälder först gör själva ”garnbollarna” så kan barnen vara med och sätta öron, nos och svans själva.

Materialet som behövs är:
– Garn i valfri färg.
– En kartongbit
– Filttyg till öronen, gärna i olika färger.
– Nos och svans
– Vill man kan man även sätta dit ögon, men jag tycker den blir minst lika söt utan.
– Limpistol

Kroppen till kaninen knyts ihop med hjälp av garnet medan öron, nos och svans limmas fast.
Nedan ser ni min DIY på hur du gör kaninen 😊

Kram 💖 F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.