Filippa Rådin

Jag ser ljuset

Vilken underbar dag! Äntligen är jag så mycket bättre i kroppen. vilken pers det varit!!! Jag tror jag haft influensan fast i magen eller nått. Tydligen går den varianten här i Umeå.  Jaja nu är det nästan över så jag är på toppen humör.  Lagomt till att pojkarna skulle klippa sig piggnar man till. Vi brukar alltid klippa båda pojkarna samtidigt det blir smidigast och snabbt avklarat. Idag satt till och med Maximilian själv på stolen och helt stilla. Hurra! Att sitta med honom i knät när han klipper sig är en plåga, hans små hår hamnar verkligen överallt. Men idag blev förhoppningsvis början på något nytt hos frisören.

Det som annars står på schemat här hemma är städning och tvättning imorgon åker vi upp till fjällen och stugan och innan dess vill vi man ha fint här hemma så att man slipper komma hem till kaos. Fast vi får se hur omfattande det blir, befarar att det kan bli HELA huset då Anja började prata om att börja röja i förråden på andra sidan uthyrningen…. ha ha ha Hur mycket kan man hinna på en dag??? Jag blir svettig bara av tanken… vi får väl se hur mycket vi hinner. Jag ska i alla fall börja med att ta min första kaffe på flera dagar så får vi se vad orken tar mig.

Kram underbara ni, hoppas ni får en bra dag💕! F

Hos Helene på Wow känner sig pojkarna som hemma. skorna flyger av och soffan där är som soffan i vårt vardagsrum, lite till mammornas förtret 🙈

Elvis första pokal som han vann på kustracet är med honom var han än går 💕

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Skönt att du mår bättre nu.
  Så bra att klippningen på pojkarna gick bra, fina nyklippta killar nu då 🙂
  Hoppas ni får det underbart i fjällen.

  Ha en bra dag
  Kram Sandra 💕