Filippa Rådin

Nu reser vi till Blåkulla

Bilen är i rullning… Vi är en av världens lyckligaste familjer just nu, fullpackad bil påväg mot fjällen. Emmi har egentligen pappavecka men hon är med oss😍.

Eller egentligen är vi som familj världens lyckligaste för att Emmi har världens bästa pappa. Han jobbar i veckan och har ett stort hjärta som tänker att Emmi har det bättre uppe där hon får köra skoter och åka skidor med oss. Sen att vi försöker dela upp dagarna så att det blir rättvist ändå spelar mindre roll i allt det här. Den stora handlingen ligger ändå i beslutet att inte vara med sitt barn under påsk. Det är fint, men så är han fin, min ex man😊.

Resa börjar trots allt tufft för nu är det Anja som är krasslig. Men vi tog beslutet att det är bättre att ta sig upp och ligga sjuk i stugan så får Anjas mamma och pappa aktivera barnen medan vi kan kurera oss. Målet var att ta oss i väg kring kl 14, två timmar senare kastar vi oss ut i bilen med skrikande, bråkande och hungriga barn… sladdar in på uppfarten fem minuter innan butiken stänger där vi skulle hämta upp en isborr som Anjas faster har beställt. Svettiga springer vi in och hinner precis innan dörrarna stänger. Vid det här laget är det i stort sätt fullt krig i baksätet. Ok, vi utnyttjar en ”livlina” och åker till en stor hamburgerkedja, den värsta sorten. Bara vi får mat i oss och det är NU. Kön ringlar sig lång på drive in. Vi drar lott om vilken av alternativen som går snabbast och jag får gå in och beställa. Som tur är var det rätt beslut…

Tillbaka i bilen var fortsätter tjafset det var ändå inte helt bra med maten… eller rätt beställning barnen gjort från början… ha ha ha jag bryter ihop!!! Nu var det fel på än det ena än det andra. Den svettiga mamman försöker hitta lösningar tills jag får nog. Var det inte hungriga ni var???! Här försöker man slå knut på sig själv, det här är det som finns, ÄT! Efter några tuggor infinner sig lugnet och kärleken till varandra är återställd.

…Så nu är vi på väg, ska bara svänga förbi förskolan och hämta upp Elvis jacka som vi glömde… sen är vi på väg.

Glad påsk🐣 och kram ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hoppas ni kommit fram väl.
  Vilken otur att Anja är krasslig nu.
  Ni får vila upp er nu i Åre.
  Hoppas ni får en fin påskhelg ändå 🐣😊

  Krya på er.
  Kram Sandra 💞