Filippa Rådin

Räddar mig snabb

Kan erkänna att jag inte är så bra på att ha framförhållning trots att jag visste att barnen skulle ha utklädnad på skärtorsdagen. Elvis kan vara lite känslig på vad han har på sig så jag köpte lite snabbt en kanindräkt på Coop igår i hopp om att det kanske skulle gå hem. Trots att jag egentligen visste att han skulle vägra. Jag får lämna igen dräkten helt enkelt… Men som ett snille var jag snabbt morse och fick med mig båda pojkarna på att ha öron som jag snabbt löste på med piprensare och diadem. OO YESS vilken morsa jag är 💪💪💪 Utan att överdriva och utan att vara mellanmjölksvensk säger jag det rakt ut: Jag är MASTER på att snabbt hitta bra lösningar🙌💪!!

Vill ni se hur jag gör dom här super uppskattade diademen + lite andra roliga pyssel för barnen klickar ni på länken:  3 SÖTA OCH ENKLA PÅSKPYSSEL 

Kärlek 💕F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.