Filippa Rådin

Let´s Dance vs påskafton

För ett år sedan under påsk dansade sig Anja svettig och jag kämpade med det sista i detaljerna kring Anjas outfits och jag kände mig fånge i en storstad som inte kunde erbjuda våra barn ett riktigt påskfirande. Vi försökte skapa något som inte fanns på konstgjord väg. Vi flög ner min mamma som drog igång pyssel och vi gick ut till Hagaparken för att leta det påskharen hade gömt. Missförstå mig rätt det var en fantastisk tid men någon riktigt påskkänsla infann sig aldrig. Riktigt påsk för mig är när jag har tid med och för familjen. ytor där barnen blir kreativa av sig själva utan närvaro av mobiler eller dataspel.

Ett år senare, just här och nu har vi den mest fantastiska påsk man kan tänka sig. Solen står högt, himlen är klar blå och det finns både snö, skotrar, skidor och när vi vaknar upp är det första vi ser ett oändligt fjäll till yta. Det är galet vackert och trots att det är snö överallt var man än ser så känner man hur våren knackar på.

Kärlek F

Så här skrev jag då:

Tuff påsk
Glad Påsk

  

Emmi i sitt esse och där hon trivs som bäst, på skotern.

Alla barnen höll humöret uppe trots att vi inte fick en enda fisk på fisketävlingen idag

Tack vare Ebba, Emilia och Säker stil podden orkade jag slita mig igenom en mil på turskidor och med Maximilian bakpå i pulka💪

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annette

    Tycker mkt om att sitta och läsa din blogg :). Känner igen mig mkt i ditt sätt att tänka, så det känns rogivande på någotvis 😄. Önskar er ett härligt påsklov. Vårt blir lite annorlunda i år och jag får erkänna att jag kämpar med att det ska bli kul ändå för dottern. Mannen är utomlands med sin mamma och bror, sonen är äldre och vill inte hänga med oss 😂. Vi har två hundar som är av lite svårare sort, egentligen den ena men den påverkar även den andra. Dottern älskar den dock mer än ngt annat. Så vi jobbar på 😁, men vi blir lite begränsade i vad vi kan göra. Här på västkusten är det isig snö, men för lite för skidåkning, grått och blåsigt. Vi brukar vara i fjällen. Funderar på att gjuta ljus idag ☀️. Har sparat alla små rester ifrån alla ljus vi tänt under vintern. Det ska få bli blockljus istället 😁. Må gott