Kan jag gå imorgon?? – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Kan jag gå imorgon??

Om jag kan gå imorgon? antagligen inte. Anja har hittat på det värsta jag kan tänka mig. Kort beskrivet så är det TTGU ( Tough training Group Umeå) Det är några veckors helvete skulle jag beskriva det som. Det är egentligen Lenas fel att jag har hamnat på det här. Hon nämnde den här gruppen för Anja under påsken och sen kunde inte hon släppa det. Jag ska alltså kräla och kasta däck och köra värsta militärträningen 2ggr i veckan under hela våren.

På deras hemsida så står det att jag kommer vara helad, trasig och lycklig haha min beskrivning kommer vara lycklig men underjordens värsta härskare har tagit ett grepp om min kropp och gett mig den värsta träningsvärken man kan tänka sig!  Så med ett skräckslaget leende tänker jag på torsdagens träning och undrar hur det är möjligt att jag som gammal fashionista gifte mig med en världsidrottare som är så jävla hurtig hela tiden och envis.

Så vad är status nu efter att jag kommit hem från träningen?? Jag överlevde men inte mycket mer än det och jag har redan börjat få träningsverk… Ha ha ha nu är det så mycket god natt för min del och jag kommer sova tungt vill jag lova, varje minut tills det är dags att stappla mig upp kl 05.00 för att åka till Stockholm.

God natt fina ni💕F   

Det här är Lena, boven i dramat 😊😊😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Sjukt kul träning, men jag har aldrig haft så jävla ont i hela mitt liv som träningsvärken efter den 😂

 2. Angela

  Vilken schysst träning🤗
  Det hade varit roligt att testa måste se om vi har något sånt här nere.
  Hur känns det i kroppen idag?
  Kram