Ingen lugn och ro – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Ingen lugn och ro

I samband med att Anja kom hem från OS så var det som att en större virvelvind följde med. Nu jäklar händer det grejer på hemmaplan. Men framförallt det som blivit vardag nu, det är träning. Vet inte riktigt vad hon genomgick för fas nere i Pyeongchang men nu står träning på schemat här hemma varje dag. Vi har alltid försökt hålla oss aktiva och träna, för mig har det blivit ett par gånger i veckan, men senaste tiden alldeles för lite medan Anja varit mer frekvent. Kanske inte så konstigt då hela hennes liv bestått av träning.

Men i alla fall, hon hann knappt landa innanför dörren hemma efter OS innan vi skulle dra igång. Själv såg man fram emot att kunna krypa upp i soffan och mysa ett par dagar och bara njuta av varandras sällskap. Men nä, träningskläderna skulle på och ut ska vi. Varje förmiddag  när man kanske bara vill få ta en kopp kaffe i lugn och ro efter att ha lämnat barnen på förskolan. Eller så har det blivit på eftermiddagen eller kvällen, det är då hon står där, laddad från topp till tå som ett sockerstinnat barn över att ”NU är det dags!!”. Man hinner precis svälja sista klunken av kaffet och innan man blinkat så står man utanför ytterdörren mer eller mindre redo för dagens träningspass. Ha ha ha älskar hennes entusiasm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    En alldeles egen privat, pushande och uppmuntrande PT på hemmaplan. Det är lyxigt…..👍 Skulle sitta fint här!
    (Eller…. asjobbigt kanske🤔…..en kaffekopp tillbakalutad i solen är ju rätt gött😜)
    Önskar er en jättefin helg. Hälsningar från Götet!