Frukost som en romantisk komedi! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Frukost som en romantisk komedi!

Måndag morgon och vi satte oss på flyget mot Göteborg med en fantastisk helg bakom oss!

Känns som att hela Sverige kan skriva under på att det är svårslagna dagar just nu. Allt blir bara enkelt när solen skiner och snön smälter. Eller det är enkelt att vara ute men svårt att vara inne och städa..

Började lördagen med att ta morgonen med pojkarna så att Anja fick sova ut. Och passade på att både göra hemmagjord granola, fröknäcke och baka nya super goda glutenfria bröd. (recept kommer senare i veckan). Tror allvarligt att Anja fick en chock när hon kom ner och hela huset doftade underbart! Granola och fröknäcke är ingen ovanlighet, men att jag bakar bröd… det händer typ aldrig. Man får aldrig stagnera i att överraska tänker jag. Aldrig bli förutsägbar… eller vad säger ni? 😄

Frukosten blev precis som i en amerikans romantisk komedi, vilket jag verkligen vill understryka inte är verkligheten alla dagar hemma hos Pärson/Rådin men i lördags var förutsättningarna på topp och då vill man ju gärna nämna det i text här😊. Fortsatte med lite kaos innan ungarna var fullt påklädda och in packade i lådcykeln. Kl 13.15 var det filmtajm eller biopremiär för Maximilian. Spännande! Elvis höll nästan på att hoppa ur sin egna kropp av förväntan medan Maximilian inte riktigt förstod storheten i att gå på bio, till sin storebrors förtret 😊.

Söndagen gassade solen på rejält. Elvis och Maxi skulle på kalas på eftermiddagen men innan det drog vi ut till havet för utelunch. Helt vindstilla, god mat lagad över öppen eld, allt var perfekt och det kunde inte blivit bättre. Jag måste säga att helgen har gjort mig gott och super laddad inför en ny jobbvecka!

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Persson

    Vilka underbara bilder!
    Här i sydligaste delen av Sverige närmare bestämt i Trelleborg var det grått & regnigt i helgen men idag däremot. Efter lunch kom nog våren på riktigt! Wow! Fick knäppa upp jackan när jag var ute med hunden. Det var lika härligt på kvällsrundan. Hoppas den är här för att stanna 🙂
    Tack för trevlig läsning