Present till oss själva – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Present till oss själva

Säga vad man vill om måndagar men igår blev en helt klart en väl godkänd måndag med extra guldkant. Vi började som sagt dagen med att flyga ner till Göteborg. Ett gäng möten skulle avklaras och även om man satt av en tid till allt vet man aldrig om tidsschemat kommer att hålla eller om det drar ut på tiden.  Den här gången hade det inte gjort något eftersom vi stannade i Göteborg över natten då nya möten väntade idag. Men vi hade en riktig lyxig eftermiddag, allt klaffade perfekt och vi hann gå en sväng på stan.

Man brukar ju säga att det bästa köpet man gjort är när man inte letar efter något. Precis så var det för oss igår, vi ramlade över helt nya solglasögon. Vi såg butiken och på bara tio minuter hade vi hunnit gå in, hitta våra nya favoriter och gått ut igen. Ett helt spontanköp och present till oss själva som vi är riktigt, riktigt nöjda med. Känns kul att kunna uppdatera “solglasögon garderoben” såhär under våren nu när solen tittar fram allt oftare 🙂

Kram, 💕F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.