Äntligen får vi prata om det! – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Äntligen får vi prata om det!

Nu förstår ni varför vi rest till Stockholm den senaste tiden… All planering inför Vem kan slå Anja och Foppa. Och det är jag som sätter stylingen. Gissa om jag är taggad! Allt känns verkligen hur kul som helst. Hela teamet är på topp och utmanarna är tokgrymma så Anja och Peter kommer att få det hett om öronen. Kamperna kommer garanterat att bli hårda och spänningen maximal.

Kombinationen Anja och Peter andas Dream Team lång väg och den känslan fyller även hela rummet när vi träffas. De två giganternas kamp! Norrland mot världen! Jag är stolt och glad! Både över Anja men även över de två som team för jag gillar verkligen Peter både som person och som idrottsman och tillsammans kompletterar de varandra som handen i handsken. Nu längtar jag bara efter att dra igång och se hur de krossar allt motstånd 😊.

Kram på er ❤F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Åh va roligt, vilket ’par, ska bli så spännande😃så kul att du ska styla, såg fram emot kvällssändningarna på OS minst lika mycket för sporten som att få se Anjas outfit😁😍

 2. Sandra

  Åh vad kul. Anja och Foppa, vilket team 👏🏽👍🏽😊
  Kul att du sätter stylingen. Du är grym på det 💫
  Må så gott
  Kram Sandra 💕

 3. Heléne

  Sååån längtan att få se kamperna😍 Du ha så snygga randiga brallor👌🏻 Var är de ifrån?
  Hugs