Sista racet – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Sista racet

Idag har det varit fullt med förberedelse hemma innan det var dags att packa in hela familjen i bilen och åka upp mot Tärnaby.

Det är dags för Emmis sista tävlingar för säsongen. Ska bli himla kul att få se henne ge järnet även om jag vet att jag kommer stå där nere och vara supernervös för det kommer vara hyfsat dåligt väder och underlaget kommer säkert vara si sådär. Men men jag är säker på att hon grejar det.
Det har verkligen varit en grym säsong för Emmi i år. Många pusselbitar kring skidåkningen har börjat falla på plats och hennes självförtroende har kunnat blomma ut i omgångar. Det är så himla häftigt att få stå bredvid och se hennes utveckling, hon gör mig så galet stolt!

Håll tummarna med mig imorgon ❤ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.